vuosikymmenen menestys

 


Ei siihen mennyt, kuin vuosikymmen tai pari kun sain yhden tavoitteen täyteen! Voitin joukkue Suomen Mestaruuden klubilaisten kanssa! 

Salli oli osaltaan tärkeässä roolissa ja niin oli koko joukkue. Mestaruuteen tarvittiin meitä kaikkia ja vähän myös muiden joukkueiden epäonnistumisia. Miten hienoa onkaan juosta pitkin stadionia parhaan ystävän kanssa?? Sitä hetkeä en unohda, vaikka mitali kiikkuu Pomppa-takkien takana naulakossa, kun kolmeen kuukauteen en ole sitä saanut laitettua seinälle paraatipaikalle. 

Se kertoo ehkä osaltaan elämän tärkeysjärjestykistä ja on hassua, että ihmisten on vaikea ymmärtää mun tärkeysjärjestyksiä elämään. 

Vuosia sitten kiersin joka viikonloppu kisoja ja nyt on mennyt melkein 3kk että spanielit eivät ole kisoissa käyneet! Minulla on kaksi lasta ja perhe-elämä. Nautin siitä kun saan harrastaa, minulla on terveet ja hyvinvoivat koirat. Nautin kylläkin kisaamisesta, mutta ehkä laji on varsinkin nyt antanut niin paljon! 


Salli on tämän vuoden aikana tehnyt ihan käsittämättömän uran! Kanssani SM kultaa joukkueessa, PM-pronssia ja Oton kanssa PM-kultaa sekä neljäs sija junnuSM:ssä. Ihan huikeaa! Jos se jaksaa, se saa painaa ja nautitaan niin kauan kun 9,6v vanha koira jaksaa. Ihana Salli! 

Alle kuukausi sitten tehtiin myös Stiilin kanssa eräänlainen menestystarina, sillä Stiili nousi 3-luokkaan ensimmäisenä braccoja. Kinkkuhan oli jo eka bracco Suomen mittakaavassa, joka kisaa mutta nyt vielä 3-luokkaan. 

Aina sitä ei ole uskonut Kinkun tekoihin, mutta nyt se puskutti kaksi voittonollaa Karstusen radoilta! Ihan super!! SPME - kokeet on lintuifnluessan osalta peruttuja, joten nyt on aikaa kilpailla agilityssaä. Ihanaa tavata ihmisiä ja saada adrenaliini! Miten sitä hetkeä aina kaipaa, kun saa olla lähtöviivalla parhaan ystävän kanssa! 
Elämä on ihanaa. 
Kiitos Ville ja CeciliaKommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Viittä vaille paketissa.....

Heräsin uudelleen