Paluu kisakentille ja sieltä pois

Palasimme koronan jäljiltä kisakentille pari viikkoa sitten oikein urakalla. 
Taloudessa, kun on useampi kisaava agilitykoira on ollut mukava ilmoittautua kisoihin joissa kisaa 1-3 luokat samanpäivän aikana.  Huomasin kyllä, että treeni olisi ihan suotavaa. Voihan veljet mitä menoa.  



TAMKS:lla kisasin kaikissa tasoluokissa 2rataa, 1-luokassa Ookkella ja Stiilillä. Kauhukseni huomasin radanrakennuksessa, että radalla on pussi!  En muista aikaa, jolloin pussia olisi näkynyt radalla, saatikka treenannu. Agilityeste siinä missä muutkin, mutta täysin turha este. Tuomareille haastava asettaa radalle, koska vaatii todella hyvän tulolinjan, että poistumisen. Lisäksi sitä voi käyttää vain sisällä. 
Olen elämässäni yhden pussin tehnyt, joka oli vaarallista - enkä sen jälkeen ole pussista niinkään tykänny. 

Ookken luonteen tuntien tiedän, että Ookken pussi ei tuottaisi ongelmaa, ei tuottanut. Kinkulla taas asia erikseen ja niinhän se pienoiseksi haasteeksi muodostui. Ei se sinne halunnu mennä. Tosi harmi, sillä olin muuten niin onnellinen sen tekemisestä. 
Kinkun meno agilityradalla kosahti keinuun, joka tuotti taas pelkoa ja Ookke vain kaahotti vailla päämäärää ja sekös tuotti haastetta. HUOH. 


2- ja 3-luokka kaatuivat omiin virheisiini, joka harmitti. Niinpienestä, mutta niin kaukana. 5-rivi alkoi Sallin osalta, joka jatkui seuraavalla viikolla LEVEK:llä ja eilen Janakkalassa. 
Muistan ajan, kun Onin kanssa takoi vitosia vitosen perään. 

Sallilla on viimevuoden aikana tullut sellainen vmäinen asenne, "että kyllä minä tiedän". Jos on sitämieltä, että kepit alkaa 3-välistä niin näin on. Ja Ookke perinyt tämän asenteen. Syvä huokaisi. 

Koko oma arki ja tekeminen näkyy tosi vahvasti nyt agilityssä. 
Olen usein miettinyt, että olenko lajia nähnyt liikaa. Onko ihanampaa tehdä jotain muuta? Silti, kun kisoihin päääsee ei ole mitään niin hienoa, kuin olla siellä <3 Ne ihmiset ne asiat ne tekemiset. 


Treeni tekee ihan terää ja sitä me kaikki kolme tarvitaan nyt, sen näkee todella hyvin. 
Ookke saikin treeniryhmäpaikan ja Salli jatkaa perjantain treeneissä Akatemialla. Tästä tämä taas alkaa. Olen kaivannut tätä.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Elämän päiväkirja

Tuliko tästä liian hifistelyä??