Arvokisat väliin....

Ensimmäinen kerta sitten vuoden 2009 jää multa arvokisat välistä. Heikiltä pidemmältä aikaa.
Mä olen joskus sanonut, että kisaaminen ei ole itselleni kovin tärkeää - huomaan nyt sen konkretisoitumisen. Facebook ja kaikenmaailman somet ovat täynnä sm-hehkutusta agilityn puitteissa; ystävät laittavat kuvia lähtönumeroistaan, kirjoittelevat "jännitys tiivistyy" ym ym. eikä itseään harmita yhtään....

Heikki ehkä semisti yritti saada Hätälle paria nollaa kasaan vielä arvokisoihin, mutta ei saanut. Hätän starttimääriä en pysty laskemaan, mutta Sallilla viimevuonna 19 ja tänävuonna 9. Nollat kyllä kasassa (toinen tupla jäänyt pois mm-karsintoihin) , mutta verrattuna SIirin yli 50 startin vuosiin, niin onhan tämä aika minimaalista.

Sallilla viimevuonna 8 kisapäivää (statteja /kisapäivä 3-5) ja tänävuonna 3. En tiedä et mistä johtuu, että kisaaamisen arvostus on pienentynyt omaltaosalta. Outoa.
Katsomaan lähden - tottakai ja kannustamaan ystäviä! Nautin siitä, kun saan istua retkituolissa ja nauttia hyvästä agiltiystä. Toivottavasti kisaajat ymmärtävät nauttia tilanteesta yhtälailla. TSemppiä kaikille SM:iin!!

...

Viime viikolla aloitettiin kauden metsästystreenit.
Käytiin Cappen, Teemun ja Aijan kanssa treenailemassa
Salli teki markkeerattuja & markkeerattomia noutoja kaislikosta.

Viime viikonloppuna kävin myös tekemässä kanitarhalla hakua ja ylösajoja. Mukava tehdä ylösajoja pupulle, jotka päästävät koirat todella lähelle. Joutuu siis tekemään juuri niitä röyhkeitä ylösajoja mitä kaivataan Sallin kanssa! Ylösajoja saatiin noin viisi.

Tarhasta tuliaisena saatiin nokkosten polttamat tassut.
Nyt jälkivissaana muistan jatkossa laittaa tassuvahaa ajoissa!!

 
kuva Cappe

kuva Jaana

Kommentit