Hellu the yliveto!

Hellun aksaura alkaa olemaan taputeltu.
Luulin jo tovin, että sillä olisi v-16 arvokisanollat kasassa, mutta ei ole. Alkuvuodesta se vinkui oudosti lenkeillä ja välillä aksakentillä - kuin tikku tms oli tassussa. Noh, spondarihan se siellä luupiikkejä tekee. Mälsää, mutta onneksi se aika on ohimenevää ja koira aina parin viikon päästä kuosissa.

Hellun turkki tuntunut olevan viimeajat hyvät. Heikkiä ahistaa ajella sitä talvisin, kuin taas Siiri on 24/7 klanissa tukassa. Nyt keväällä olen Hellua käyttänyt usein uimassa ja uimisen jälkeen turkki todella hyvässä kunnossa. Niinpä innostuin katselemaan näyttelykalenteria ennen kesäturkin tekoa. Useita näyttelyitä löytyi, jonne yli 10v sai ilmoittaa ilmaiseksi. Yksi näistä oli Ruovesi.

...

Ajeltiin Susanna, cockeri Inton ja Hellun kanssa sunnuntaina hetkisessa lumisateessa (!!!) Ruovedelle. Edellisenä iltana pesin, föönäsin ja tein omat kikkakutoset. Hellun tukka siis kuosissa!! EI todellakaan "bad hair day"  Hellu ei näytä ihan siltä "perusperrolta" Se on mun makuun kaunis. Hyvin narttumainen, sopivan kokoinen sekä lentävä. Hellun kauneutta kompensoi sen lentävät liikkeet ja iloinen olemus.

Tuomarina Harto Stockmari.
Hellun ainoa veteraani.

Hellun arvostelu oli yhtä kehua <3 Jos seuraava näyttely on totaali mahalasku, niin tämä päivä kruunasi kaiken.

"Hyvin säilynyt 12-vuotias veteraani narttu, jolla oikea sukupuolileima ja mittasuhteet. Oikeanmuotoinen pää. Hyvä purenta. Hyvä kaula. Hyvä runko. Oikein kulmautunut. Ikäisekseen erinomainen karva ja liikkeet. Esiintyy ryhdikkäästi ja kantaa itsensä kauniisti. Hyvä käytös." 

Hellu, Roydilic De Ubrique VET ERI1, SA, PN-1, SERT, VSP, ROP-Veteraani.
Isoon kehään emme jääneet ja juhlafiiliksissä unohdettiin hakea palkintoihin oikeuttaneet pytyt. Me fiilisteltiin Hellun kanssa ja Hellu nautti päivästää huomion keskipisteenä olevana prinsessana.

 


Seuraavaksi ilmoitin perheen näyttelyveteraanit Onin ja Hellun pk-tapahtumaan. SItten mennään vielä Koskelle ja Iittiin. Sitten voi lähteä tukka ja Hellun palaa normiarkeen.

Kommentit