Oho....päivitystä kehiin!!Oho. Jäänyt blogin päivitys ihan kokonaan.
Älä kuitenkaan kuvittele, että oltais oltu paikallaan! Ei ollenkaan. Ollut vähän "hommia", kuten synnytys....sellaista pientä :)

Osmo saapui perheeseen vahvistamaan 2-jalkaisten laumaa 15.9. klo 14.36.
Strategiset mitat oli 3455g ja 52cm. Käynnistämisen kautta, raa'alla voimalla ja ammattitaidolla hän saapui RV 42+1 päivinä Kätilöopiston sairaalaan. Kättärin ammattitaitoinen henkilö oli ihan kurko. Lähellä oli, ettei taas nukutettu ja hakasia isketty vatsaan Oton tapaan.

Koirat otti Osmon hyvin vastaan. Salli oli ainut, joka ei vauvoja ollut nähnyt. Alhaalla olevassa kuvassa on Oton koko, kun Salli saapui. Salli oli ihmeissään ensimmäisestä yösyötöstä "joko on nousemisen aika?" ....toisena yönä ei jaksanut enää välittää.

Isopäät hyppäsivät sohvalle, nostivat korvansa, kun Osmo "rääkäisi" ekan kerran kotona. Ilmeet olivat aika koomiset "ei saakeli! Hyvästi kaverit rauhallisista öistä" Siiri käveli Osmon yli (!!??) ja Hellua ei vähempää voinut kiinnostaa. Et sellainen jengi...  Reps!!

 

4päivää ennen synnytystä kävin Sallin kanssa epiksissä juoksemassa. Oli ihan huikeaa pinkoa ja nyt tein uhkiksen ja ilmoitin tulevalle viikonlopulle kuusi rataa.... Katsotaan, et paljonko harmittaa/fiilistelee jälkikäteen. Siiri kävi kirmaamassa samoisissa karkeloissa pari supermölli rataa. Hyvin jaksoi mummukka juosta. 

Heikin kanssa vko-loppuna HAUlla Salli taituroi yhden hypärinollan. Lähellä ollu kaikissa kisoissa nollaradat. Helposti vain tulee joku pieni ohjaushässäkkä ja peli pelattu. Harmittaa Heikin puolesta, mutta Salli hyvin errilainen verrattuna Helluun ohjauksissa. Ja Sallin vaikuttaa paljon muu eläminen; esim toko ja tiukat palautukset treenitilanteissa. Kuitenkin hyvässä mielessä. 

 

Parivaljakko sai kuitenkin pari-kolme viikkoa sitten IHAH:lla mainetta ja kunniaa, kun taituroivat HAUlle Joukkue Piirinmestaruus hopeaa! Siitä myös yläkuva! 

Mutta onneksi Heikillä on Hellu. Hellu teki tuplan HAUlla ja sijoittui kolmanneksi hypärillä. Salli hävisi Hellulle sekunnuin. 
Hätälle myös hypärinolla. 

...

Eilen käytiin Cappen seurana noutelemassa sorsia.
Alkuilta oli todella hiljainen, mutta pimeyden tultua alkoi tapahtumaan ja Salli sai loistaa noudoissa. 
Kuulomarkkeerauksilla teki nättejä noutoja. Valoisalla näin jopa törkeän hienon haavakon noudon. Sorsa otti kirjaimellisesti jalat alleen, mutta Salli sen tunnollisesti toi saattohoitoon. Vähän se epäröi, kun nämähän potkii aikalujaa, verrattuna fasaaneihin ja Salli kovin naisellinen nouto-otteissa....ettei vain tipuihin sattuisi. Passissa törötti kauniisti, katseli maisemia ja ihaili Porvoon ylle laskevaa aurinkoa <3 

Piti ehtiä vielä kanitarhalle, mutta en kerennyt. Ohan se ylösajoja pupuille tehnyt pitkin kesää/syksyä. Salli kyllä istuu, pöljät laittaa pupuille vähän vauhtia sitten.... 

....

Ja mitens meidän tokotreenit....
Alhaalla oleva kuva kertoo sen.... 


Kommentit