Kisaraporttia

Pitkästä aikaa blogipäivitystä. Taas on menestystä tullut ihan urakalla, mutta silti unohtunu päivittää tämä blogi!! Ehkä mä en ole niin, aktiivinen....tai sitten olen ollut äärettömän laiska...en; kyl mä olen ollut liian kiireinen tähän hommaan.

Pari viikkoa sitten liideltiin Sallin kanssa Vantaan Ojangossa Ritva Herralan radoilla (JAU). Me oltiin äärettömän hyviä! Ei voi muuta sanoa!

Ekana hypäri. Mentiin aika luukuttamalla. Mä olin pariin otteeseen hukassa. On erittäin huono idea testaa ennen rataa jotakin estettä ja todeta siinä, ettei se onnistu silloin.... Sitten, kun radalle menee, niin totean, että sehän meni loistavasti ja jäin autaasti jälkeen. Siitäpä saatiin kielto ja sen jälkeen rytmi hukassa ja monta rimaa alas.

Toisena agilityrata. Nyt mentiin yhdessä, kun päästiin menemään yhdessä. Tuotti tulosta! Tehtiin hyvä nolla ja sijoituttiin toisiksi. LUVA.tulos (luokkanousuun oikeuttava). Jei!

Vikana agilityrata myös. Nyt oltiin niin yhdessä, että! Hieno nolla ja voitto! ja taas yksi LUVA. Yksi puuttuu nyt enää kuninkuusluokkaan.

Tämä äärettömän mahtis pikkukoila kasvatti taas taulukkoaan!!

Mutta kuulkaas: Veteraani vasta näyttikin nuoremmille, mistä agiltiykoira on tehty: 10-vuoden kokemuksesta ja kestävyydestä! Tiina laittoi FB:n aika hyvä lauseen: hyvästä cockerista on iloa moneksi vuodeksi! Ja se pitää paikkansa! Sirpa 10v.4kk kävi voittamassa viime viikonloppuna Riihimäellä yhden 35 kisaajan radoista!! Ihan käsittämätöntä! Ainoa 0-tuloksen tehnyt ja suoritus ei ollut kovinkaan kaunista...onneksi oli luottopakki mukana, joka taisi numerotkin osata!! Käsittämätön mummo!
Tuomari Mia Laamanen oli tehnyt perinteiset "miamaiset" radat, joilla nollilla ei juhlittu. Mutta haittaakos se! Se yksi hyvä rata riitti. ...muista ei puhutakaan ;)
En tiedä, että viitsinkö karsintoihin nyt lähteä. Se nyt riiippuu siitä, että saadaanko ko viikonlopulle mejäpaikkaa. Jos ei saada, niin sitten mennään!! Ihana mummo!!

Eipä tiennyt 9-vuotta sitten, että pieni orange roan tyttö, että juoksee nuorten seurassa vielä reilun 9-vuoden päästä!!
On mulla hienot sokkerit!!

Nyt alkaa metsälajien treenaus. Hätä tulee samaan vko-loppuna kevään ensimmäisen jäljen, Oni viestin ja sokkerit mejät. Lumet suli ja ihanuutta olla metsässä ja nauttia siitä!!


Kommentit