Syksy

Nyt se tuli. Kylmyys. 
Tänä aamuna mittari nautti enää +5 astetta. Ihan fileis, niin on koiratkin! 


Meillehän syksyn tulo ainakaan vielä merkkaa mitään erityistä, kuten jahtikautta tms, vaan fiilistelyä ulkona ja uusien kausien aloitusta! Agilityssä, kuten tokossa ja mejässä kaikki sm-kisat on pidetty ja aika alkaa treenaamaan uusia tuulia!! 
Syksylle koirien fyysiset kunnot vain paranee parempien lenkkisäiden puolesta ja nyt ole myös ottanut toko tavoitteita tälle syksylle. Sallille olen lisäksi katsonut muutamat kisat kisaikään. 
...
 Toissa viikonloppuna kisasin Siirin kanssa Tampereella Takkujen kisoissa kahden radan verran cockerimestaruuksissa. Tuloksissa HYL ja 0 (hypäri), jolla lopullisissa tuloksissa oltiin 5. Ihan hyvin. Paskaks vain meni eka rata.

Samoissa kisoissa starttasin Mustosen Heidin (blogi lista: Karmiwan) Troyn kanssa. Terapia-aksaa Onista! Ihanuutta!!

....

Viimeisiä kesäisiä kuvia Pätyseltä HAUn kisoista. Tulevana viikonloppuna 3 rataa molemmille HAUn kisoihin. En viitsinyt niitä pahimpia kuvia tänne laittaa, jossa ohjaus ihan kamalaa....hyvin näkee, että koirat tiputtaa rimat. Itseensä pitäisi tässä asiassa NIIN mennä!!Kaikkein parasta agilityssä oli kuitenkin viime perjantaina HSKHn Tehis Cup jossa Salli pääsi starttaamaan elämänsä ekan kerran!! Olihan tässä vähän jännittävyyttäkin, sillä ilmoittautumisessa satuin näkemään radan. Loppusuoralla rengas - pituus ja okseri. Yhtään näistä Salli ei elämässään ole tehnyt!! 

Tässäpä rata:


Kokonaisuuteen olin niin fileis!! Koiran vireys ihan mahtava. Ihmeissään, kun palkka ei ollut taskussa...tämäkin eka kerta! Ja kepit meni ihan täydellisesti!! 
Jatkossa kuitenkin: 
- kontaktit toimiviksi
- rengas itsenäinen opetus 

...

Lokakuulle on ohjelmassa paljon ohjelmaa!! 
Sallille laitoin Derby-ilmon, jota varten oltiin eilen Cappen ja Marian & Eilan kanssa Janakkalassa fasaanitarhalla. Sallille liikkui 4h mukana, kun vuorotellen teki Eilan kanssa hakua. Ihan hurjasti mennyt eteenpäin ja nyt, kun treenattiin riistakentässä, niin haku oli ihan super!
Yritettiin saada tehokkaasti ylösajoa fasaanille. Saatiin yks "säälittävä" sitten, kun näin minne ne vilhati, niin Sallin kanssa painutti pusikkkoon :D Fasaani ilmaan ja Salli istumaan! 

Iloisin olin koiran aktiivisesta työskentelystä ja hyvistä pilli käskyistä! 
Itse olen ylpeä, että sain koiraa ohjattua vain rintamasuunnalla ja pääsin eroon käsiohjauksista. 


Lokakuussa meitä odottaa myös näyttely reissu Viroon. Koirana mukaan lähtee Hellu!! 
Sen turkin kasvattaminen on hyvässä käynnissä ja pari kertaa olenkin laittanut jo sen nly kuntoon. Hellu on varmasti tästä fileissä, et "pääsee reissuun äitin & isin kanssa ja kaikki muut jää kotiin" 


Sipoon jengi toivottaa oikein hyvää alkanutta syksyä, hyviä jahtipäiviä sekä onnistuneita treenihetkiä!!

Kommentit

  1. Ihania kuvia, niin kauniin syksyinen fiilis blogissa; tuli hyvä mieli :)
    Ja Sallin epikset; Wau!! Pian teitä ei saavuta kukaan!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti