ja taas mennään!!

Enhän mä mitään kuvia saanut laitettua edelliseen postaukseen....
Kevät ei sit meinaa ottaa yhtään tulta-alleen. Tälläki hetkellä piha täyttyy taas lumesta. Forecan sivuilta kuitenkin löysin loppuviikolla yöpakkasten menevän nollaan. Ei siis enää -15 astetta kun herää. 

Aurinkokuvia koirista: 

 Pääsiäinen meni. 
Siiri jatkoi tasaista menoa ATD:llä. Teki tuplanollan. Kolmatta rataa en edes ollut ilmonnu, joten nollaprosentti niistä kisoista 100%. Omaa kehua hieman. 
Oni teki kolme niin hienoa hyllyä, ettet varmaan alla olevista videoista löydä, kuin yhden :) Molemmissa muissa radoissa vilahtaa väärään päähän viimeiseksi mentävässä u-putkessa.

 

 


Pari viikkoa sitten treeneisä säälin itseäni...menin ihan sellaiseksi masentavan pieneksi ja koin itseni maailman huonoimmaksi. Avauduin oikein urakalla mun säälittävästä asenteesta agilityä kohtaan Onin kanssa. Se jotenkin helpotti. Esalle vain kiitos, kun jaksoit kuunnella. Pääisäisenä olikin huikea kisaa. Nyt pitäisi vain konktatit saada hiottua kuntoon.

Salli n1kk sitten Purinalle treenailemassa.
Nyt menee jo 25cm esteitä n. 3kerrallaan. Helpottaa hieman estehakuisuutta, kun on "jotain mitä hake". Keppejä teen edelleen vain ja ainoastaan verkoilla. Kontakteja on muutamia kertoja tehty kokonaan, mutta koiralla HUIKEA vauhti kokoesteen suorittamiseen, että alastulot unohtuu. Vanhalla jatketaan. Vain alastuloa. Edelleen se on aksas ihan hiljaa, eikä edes vingu katselleessan muita...ei edes omia.


Toko on ollut jotenkin säälittävää. Olen tehnyt kotitokoa iltaisin; kaukoja ja perusasentoa. Odotan sitä kevättä, kuin kuuta nousevaa että pääsisi hiekkakentälle ja treenaamaan!! 
Käytiin Minnan kanssa pari viikkoa sitten hinkkaamaassa aurinkoisen alkuiltana Hakunilassa. 

Salli sai tokon puolesta perusjuttuja ja EVL:ää. Sekä dummya ja pilliä. Oni pk-tottista. 
Muutamia kuvia

 


Loppuun ihan pakko laittaa:
Trimmasin sitten pikkutytöt. Oikein hauskaaa viikkoa!!
Sanna & jengi

Kommentit