Siirry pääsisältöön

vko 4-5


Kävin Tanskassa pari vko sitten. Otin ns. äkkilähdön äidin kanssa Köpikseen marraskuussa. 50e lennot/suunta Finnairilla ja 100e 3vrk Omenahotellissa - matkustaminen on halpaa!!
Kierreltiin ja shoppailtiin. Nukuin univelkaa pois ja nautin reissusta!!

      


Käytiin moikkaa myös Pauliinaa Helsingborissa. Päiväkäynnillä tuli parannettua oikein kunnolla agilitymaailmaa ja sainpahan Pauliinan tulemaan Suomeenkin takaisin....tai ainakin kuvittelen niin :)
Marraskuussa tämä asia jää nähtäväksi.

Köpisviikolla 4 olin aivan kuutamolla koko koiratreenaamisesta!! En tehnyt mitään, edes lenkittäny koiria saatikka ollu niiden kanssa.

Vko5 kävin Niinun luona piiiiitkästä aikaa treenaa!!
Sain tosi kivan radan kotiinvietämiksi ja muutaman hyvän vinkin. Porks:lla seuraavana päivänä sitten hinkkasin rataa uudelleen loppua hieman mukautellen.

 

Sallin kanssa treenailtu aika paljon perusaksaa. Ollut mukana keskiviikon Purina treenis, torstain Porsk:lla ja sunnuntaisin cockerikoulutuksen jälkeen Purinalla. Tekee verkkokeppejä tosi mageesti, kiintopiste edessäpäin. 

Tokoilu ollu aika in kotona iltaisin. Olen meidän makkarin peiliovea vasten hinkannu omaa liikettä erityisesti belgien kanssa. Sallin kanssa, kun katse pitää vielä olla koirassa. Tästäkö innostuneena myös Otto treenaillu Ihaan kanssa perusasentoa;  


Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Taas se kävi pari viikkoa takaperin! Käytiin autokaupoilla Heikin kanssa. Tai Heikki kävi. Mua ei kiinnosta, kuin takakontti. Kuka nyt koeajoa tarvitsisi tai peruutustutkaa.
Autokauppiaat katsovat aina kieroon, kun kertovat autoista ja kyselevät koeajoa, johon aina totean: riittää kun näytät takakontin.

Tässäpä siis autopäivitys koira- ja lapsiperheelle

Meidän perhe on autojen suurkuluttajia.
Autohan on maailman paskin sijoitus ja me olemme autokauppiaan unelmia. Usein ja aina ostamassa ja uudempaan vaihtamassa.

Vuodessa saamme helposti kulumaan 40 000kilometriä. Paljon maantie- ja kaupunkiajoa, vaikka työmatkat molemmilla alle 15km/suunta. Soratietä, mutaa ja paskaa.
Paljon (isoja) koiria, lapsia, tavaraa, rattaita, marsuja ym. Koiria ei takapenkille ja koirille häkit/veräjät ym. Niistä kertyy siis tarvelistaa autoille.


Mun eka auto oli joskus -2009 iskän ostama Fiat Punto 
Iskäl tais mennä hermot, kun aina oli kinumassa kyytiä tai valitin kuinka en Puu-Käpylästä päässyt mihinkään. Äi…

Tuliko tästä liian hifistelyä??

tämä teksti kirjoitetu täysin omilla mielipiteillä ja ajatuksilla

Agility on muuttunut vuosikymmenen aikana eikä vanhassa agilityssä voi enää olla, pakko mennä eteenpäin ja kulkea valtavirran mukana. Ohjaukset ja tavat ohjata ovat muuttuneet ja koirien esteosaaminen on tullut tärkeäksi osaksi. Oli osaltaan mielenkiintoista seurata agilityn mm-kisoja Turussa ja huomata maiden välisiä eroja. Saksa oli ihan omaa luokkaa ja Suomi jäi agilitymaailman kärjestä.

Heikki siirsi hetkellisesti Hiilin mulle. Hiililtä puuttuu joitakin perustaitoja ja näiden taitojen vahvistaminen on nyt siis mun heiniä.
Rakennettavien koirien myötä, Hiilin lisäksi Ookke, olen käynyt muutamia kertoja ulkopuolisilla kouluttajille. On ollut mielenkiintoista huomata kouluttajien ajatuksista koirien perustaitojen rakentamisesta. Mielenkiintoisinta on kuitenkin nähdä muiden koirien treenaamista. Miten ihmiset rakentavat kokonaisuutta, jonka ajatuksena on viedä huipulle.


Olen aina ollut sitämieltä, että koiran kouluttami…

Mitäs me sitten?

Tapahtui mielenkiintoisia asioita. Tuli korona ja peruttiin tapahtumat. Kalenteri tyhjeni normaalista arkielämästä, kuten jääkiekosta, mutta niin tyhjeni koiraharrastamisestakin. Todella harmi. Meiltä jäi useat kivat kisat välistä, sillä tämä olisi ollut Sallille ensimmäinen kokonainen kausi. Melkein joka vuosi viimeisten vuosien aikana on ollut rikkonainen pentujen takia. Tälläiselle nyt vain ei voi mitään. 
Koronan takia peruuntui luultavimmin myös meidän kevään näyttelyt, jotka kerkesin ilmoittamaan. Olin laittanut ilmon menemään Saimaalle, Ouluun sekä Hyvinkäälle - ihan vain hyvien tuomareiden takia. Nyt nekin peruuntuivat. 
Stiili teki jonkun etukäteiskarman tähän, sillä pahin pelkoni koiran sairastumisesta kävi eilen perjantai 13.pvä toteen. Stiili sai vatsalaukun kiertymän, joka on hengenvaarallinen tila koiralle. 

Olen aina ollut todella varovainen isojen koirien syömisessä ja sen jälkeen liikkumisessa juuri kyseisen sairauden takia. Tiedän koiria, jotka eivät ole selviytyneet. N…