Mitäs me sitten?

Tapahtui mielenkiintoisia asioita. Tuli korona ja peruttiin tapahtumat. Kalenteri tyhjeni normaalista arkielämästä, kuten jääkiekosta, mutta niin tyhjeni koiraharrastamisestakin. 
Todella harmi. Meiltä jäi useat kivat kisat välistä, sillä tämä olisi ollut Sallille ensimmäinen kokonainen kausi. Melkein joka vuosi viimeisten vuosien aikana on ollut rikkonainen pentujen takia. Tälläiselle nyt vain ei voi mitään. 

 
Koronan takia peruuntui luultavimmin myös meidän kevään näyttelyt, jotka kerkesin ilmoittamaan. Olin laittanut ilmon menemään Saimaalle, Ouluun sekä Hyvinkäälle - ihan vain hyvien tuomareiden takia. Nyt nekin peruuntuivat. 

Stiili teki jonkun etukäteiskarman tähän, sillä pahin pelkoni koiran sairastumisesta kävi eilen perjantai 13.pvä toteen. Stiili sai vatsalaukun kiertymän, joka on hengenvaarallinen tila koiralle. 

Olen aina ollut todella varovainen isojen koirien syömisessä ja sen jälkeen liikkumisessa juuri kyseisen sairauden takia. Tiedän koiria, jotka eivät ole selviytyneet. Nyt oireet olivat myös todella salakavalat. Itseäni voin taputtaa olalle valveutuneisuuteni takia ja oireiden alkamisesta meni vajaa 2h, että koira oli leikkauspöydällä. Tuohon aikaan mahtui myös leikkurin vaihto. 

Perjantai 13. aiheutti kuitenkin myös sen, kun lähdin ajamaan lekuriin, huutava koira kontissa, kukaan ei meinannut meitä ottaa vastaan! Soitin neljä eri asemaa ja paikka yksitellen pyysi tarkkailua!! Järvenpään Jär-Vet oli ainoa joka sanoi, että voitte tulla tarkkailuun. Kipulääkityksellä koiran olo helpottui eikä meinannut kuvaamaan ottaa. Halusin kuitenkin viikonloppua vastaan yhden rtg kuvan ja sehän kertoi karua kuvaa. 

Järvetissä ei ollut resurssia lähteä leikkaamaan, joten asema yritti tehdä lähetettä erisuuntiin. Tammiston Evidencia ei vastannut, mutta Morelius otti vastaan ♥️ sinne siis. 

Vajaa tunti myöhemmin koira oli jo heräämässä ja pari tuntia myöhemmin kävelytie Stiilin autoon! Huikeaa ammattitaitoa sekä anestesiaosaamista!! Hintalappu oli kyllä suolainen, mutta sallittakoon sen laadukkaasta hoidosta. Niin vähän joutunut koiria hoidattaamaan, että menköön tämä pienellä lisäjoustoluotolla. Kerran se vain kirpaisee! 

Nyt me aloitamme parantumisen. 
Stiilin mahalaukku ommeltiin kiinni mikä hieman ehkäisee tulevaisuudessa vastaavia tilanteita. 
Ruokatottumukset muutetaan myös ruokailuun 3xpäivässä ja tulen myös turvottamaan nappulat jatkossa. Hampaiden pesu siis kunniaan! 

Kisatauko tulikin siis tarpeeseen ja hyvään saumaan. Voimme keskittyä parantumiseen, tehdä metsästysjuttuja sekä tokoa. 

Rauhallista (ja intensiivistä treeniä) korona-aikaan!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Viittä vaille paketissa.....

Ookkesta hyppyvalio