Kesälomalla

Pitkästä aikaa vietän ihan "oikeaa" kesälomaa.
Mun kesälomat ovat yleensä käsittäneet max viikon mökillä ja muuten kotona. Tänä kesänä ajattelin olla erilainen nuori ja olla mökillä enemmän.


SIinä missä minä ja lapset ollaan nautittu, on luonnollisesti myös koiratkin nauttineet olosta mökillä.
Meidän arkihan alkaa klo 05-06.00 aikana ja aamupalan jälkeen ovat koirat painuneet pihamaalle.
Lenkityksiä ei koirat ole nähneet kohta 3-viikkoon, mutta kalorien kulutus ollu taattu, kun sisään eivät ovat malttaneet tulla (kirjaimellisesti nukkumaan) vasta 18.00 jälkeen, kun isäntäväki lähteneet saunaan.

Koirat uineet ihan järjettömästi muutaman viikon aikana.
Ollaan uitu Oton kanssa uimapatjoilla ja Osmo istunut sen aikaa kumiveneessä, niin koirilla ollut mielenkiintoa pysyä vedessä. Wäinön jalka mennyt soutaa-huopaa rajoilla, joten uinut liivit päällä, kuten myös Siirikin.
Jalka mennyt uimisesta paljon paremmaksi. Uskoisin sieltä hajonneen jotain, koska nyt kun uimisesta lihaksisto päässyt kehittymään, niin jalka huomattavasti parempi <3

Hätä täytti 6-vuotta kesäkuun viimeinen päivä. Synttäreiden kunniaksi uskaltautui myös uimaan!!
Olisi pitänyt tajuta jo 6-vuotta sitten, että syy Hätän uimiseen pitää olla paras kaveri! Otto.
Kun Otto pisti uimiseksi dummyn kanssa, lähti Hätäkin kuin hauki rannasta....ainakin melkein. Vaikka Hätä tykkää eripaljon Onista, niin siinä missä Oni noutaa dummyja vedestä, on Hätän tehtävä ollut istua laiturin nokassa tai vesirajassa katsomassa Onin puuhia.

  

Heinäkuun alussa käytiin sunnuntaina karsinnoissa katselemassa ja ihastelemassa tunnelmaa. 
Suomi sai joukkueiksi Espanjaan lähetettäväksi ihan mahtavat tiimit, joilla varmasti myös vauhtia & vaarallisia tilanteita riittää! Välillä aina mietityttää joukkueen koirista, että riittäkö niillä vauhtia kärkeen. Maailmalla kuitenkin juoksukontaktit huipussaan ja koirien suoranopeus käsittämätön. Hyvä siellä sitten nollan tehneellä olla 15:sta. 

Innostuin sitten kisaamisesta sen verran, että käytiin eilen Heikin, Teemun (Ruun omistaja) ja Annan kanssa Ojangossa epistelemässä. Sätkän kanssa kisaaminen on hienoa, mutta yhteinen treeniaika on todella minimissään. Teemun eng.sprinkku Lili sitten astui kuvioihin <3 Ai, että!! Todella pieni maksi, mutta vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittämiin!! 

Aloitan Lilin kanssa nyt juoksariprojektin ja treenit. Tavoitteena ässämit ja karsinnat 2017!! 
Teemulle isokiitos Lilin lainasta <3 

Sallin kanssa tein jotain tosi typerää. Jätätin itseni muurin taakse lähettääkseni kepeille. Noh, mitähän siitä seuraa - no tietysti muuri räjähtää eikä pieni koira pysty niitä muurin palikoiden takaa edes keppejä näkemään. Sitten tapahtui jotain mitä en ole koskaan tehnyt enkä aio jatkossakaan tehdä! (Jos joku näkee niin tekevän, saa huutaa: "mitä hel***** sä teet!!") Nostin muurin palikat takas ja yritin uudelleen. Jos ensimmäisestä ei osaa itse korjata virhettä, niin miksi pitää toistaa.... Sama juttu....eikä se kasvanut 10cm 2minuutin aikana nähdääkseen kepit paremmin muurin takaa. Salli järkyttyi tästä idioottimaisesta puuhasta ja alkoi epäröimään hypyt. Niinpä näin parhaakseni poistua takavasemmalle. 

....mä en ymmärrä jengiä jotka alkaa nostelemaan tippuneita rimoja, korjaamaan kontakteja tai keppejä. 
Jos ne ei ei ekalla kerralla onnistu, niin virhe on jossain muussa kun koirassa. Koira suorittaa hetken juuri niinkuin sille on näytetty/opetettu.... 

Tänään me ollaan viisastuneita ja mennään EO-epiksiin Janakkalaan. 
Huomenna matkataan Turkuun treenaa ja viikonloppuna kisataan Agirodussa. 

 

Viime viikonloppuna meillä oli myös Musti. 
Mustin olemus ja käytös on muuttunut paljon siitä, kun se helmikuussa vieraili meillä Nummisissa Oton synttäreillä. Hieman sisäänpäin kääntynyt koira on äärimmäisen iloinen & onnellisen sekä leikkisä! Se leikittää erityisesti Hätää ja Sallia. Muillekin se lämpiää <3 
Lisäksi sillä ei ole minkäänsortin kiinnostanusta ottaa ritoloita, vaan se makaili nytkin laiturilla ja katseli perheen puuhia....sekä tietysti taivaalla lentäviä lokkeja. 

Pari vko:a takaperin käytiin lisäks Cappen, Teemun ja Heikin kanssa treenailemassa. 
Musti teki mun kanssa elämänsä ekat pitkät (50m) noudot. Jännä, miten koira pysyy hommassa, vaikka omaa todella vahvan mielenkiinnon riistaan ja alueellakin varmasti riistan tuokua oli.  

Musti projekti jatkuu! Hiilistä ja muista pennuista juttua Hossing-blogin puolella. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Elämän päiväkirja

Tuliko tästä liian hifistelyä??