vko29

Olen monta kertaa miettinyt, miten herättäisin oman blogini uudelleen. Vanhaan, hyvään aikaan tehtiin blogeja omien treenien tueksi ja niin sitten palaan tähän vanhaan. Ehkäpä enemmänkin tästä tulee omien treeniratojen muistutus hetki 😅 
Samapa tuo, kunhan elää. 

Vko 29 ratatreeeni aksaan (juu tiedetään, kyseinen viikko oli ja meni ajat sitten) pihalleni vahvisti esteosaamista. Olen usein huomannut, että mitä enemmän liikkuu, sen vähemmän koirani jaksavat kuunnella käskyä. On siis aika taas vahvistaa "mene", estekäskyjä sekä "takaa-käskyjä". Salli on vahva estekäskyissä, mutta usein Salli ajattelee muita estettä kuin mitä sille sanon. Kuuntelee kyllä, mutta korjaa virheensä vähän liian myöhään. Ookkeella on toiset käskyt vahvoilla, mutta aina välillä vauhtia on liikaa! 
Ookken esteosaaminen paranee kerta-kerralta. Kepit paranee, että puomin osuma. Puomia on joutunut itse pähkäilemään paljon, sillä Ookken laukka on omaan makuun väärä. Asento pitäisi mennä enemmän sisään, jotta askellus olisi oikea. Rakennamme siis oikeaa vauhtia tällä hetkellä. 
Sallin kanssa kisoja laitettu menemään syksyn jahtien takia. Tasapainottelua usean lajin kesken. 

Viikko Rukalla oman kunnon kohotusta ja maanantaina Sallin hieronta. Näillä hyvä tulee!!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Elämän päiväkirja

Tuliko tästä liian hifistelyä??