Kuin mitallikahvit

Siiri täytti tiistaina 13-vuotta.

3-vuotta aiemmin pidin sille synttärikutsut, kun ajattelin että saattaisivat olla viimeiset kutsut. Ei olleet. "mikä pahaa tappais" Niinpä perjantaina iltapalalle saapui Musti (Fieldlan Express), Kaisa, Ilona ja Niilo, Minna, Lassi ja Peppi, äiti, Salla, Oskari ja Emmi, Kati ja Unna (Delichon Cirrus, Siirin siskon lapsi), Jukkis (D. Droplet, Unnan lapsi) siskonsa Ruutin (D. Dragonfly) kanssa sekä Sirri (D. Flying Adder, Unnan lapsi). Lapsia ja koiria oli siis mielin määrin

 

Siiri nautti huomion keskipisteenä olemisesta <3 Jokainen on omanpäivänsä sankari <3 

  

Tarjoiltavana oli: perussalaattia, nachos supremea, dippiä. Mandariini-mahgo juustokakkua sekä kääretorttuja. 13 kynttilää - tottakai :) 

....

Koirarintama ollut vilkas fasaanien suhteen. 
Viikkoa aiemmin oltiin Cockerimestaruudessa Joroisilla. Salli ylsi elämänsä suoritukseen ollen koko kokeen kolmas. Jossiteltavaa jäi, laji vain kaikkine haasteellisuuksineen ei anna kaikilla samoja lähtökohtia. Tuomareiden mielipiteet sekä omat tykkäämiset ratkaisevat paljon. Sallin kanssa teimme kuitenkin suuren osan sellaista, mihin en olisi esim sen vuotta aiemmin kyennyt tekemään. 

Jaksan aina hehkuttaa Sallia siitä, että käytännön metsästystä se ei ole päässyt koskaan tekemään. Kaiken mitä se tekee, lyö se tiedon & taidon vain pääkopallaan. Kesän kyyhkysjahti kamalassa risukossa antoi koiralle voimia & uskaliaisuutta tähän kokeeseen. 

 

Tapahtumana mestaruus sekä derby on mahtava <3 Toivottavasti kasvattajat saisivat kasvattinsa mukaan tapahtumaan, jotta tämä perinne säilyisi. Ensi vuonna derbyssä starttaa toivottavasti kolme Hossing-lasta <3 


Tuomarit: Marcus Sjöborg sekä Royne Svensson. 
alhaalla: Salli (MS), Mestarit Henna & Hertta (RS) sekä Tiina & Muu (MS) 

 
äiti - tytär taisto päättyi äidin voittoon (y) 

 

Salli käytti v-2016 hupirannekettaan vielä tänäkin vuonna kuuteen starttiin. 
Oli jotenkin henkisesti vaikeaa vaikka lopputulokseen olen ihan äärimmäisen tyytyväinen. 

Kuusi rataa, kaksi hyvää kontaktirataa, ei yhtään typerää possuilua, kaksi hyvää hypäriä, neljä hyvää agirataa. Kuusi rataa huonoilla ohjausvalinnoilla :/ Hitto kun jälkikäteen jäi moni kohta mietityttämään "miksi en tehnyt noin" tai "miksi en tehnyt niin". Olin viimeisellä hypärilläkin päättänyt tehdä saksalaisen....mitä kävi....ajauduin sylkkäriin :D :D Kyllä harmitti. 

Ensiviikonloppu on vapaa lajista. Sitten kisaankin marraskuun taas täysillä. 

 

Lumet saapui Nummisiin alkuviikosta. 
Koirat ja lapset sekos siitä :) Karkki oli pe-la hoidossa, joten sai kameraa ulkoilutettua myös. Hellulla iski spondaripiikit viikonloppuna varmaan myös kylmän takia, joten se on ollut kipulääkkeillä ja BOT-loimella. Huomenna kaveri lupas antaa sille akupunktiota. Ajattelin sen sekä Wäinön käyttää uimassa loppuviikosta jospa se auttaisi. 

Harmillista nähdä liikkuva koira kipeänä, onneksi on ohimenevää ja kipulääkkeillä saa pidettyä kivut kurissa. 

 

Nummisten five-star hotellissa kävi viimeviikolla myös Ringo yöhoidossa. Samanvaivan ja todella pahojen lihasjumien takia olen käyttänyt sitä säännöllisesti osteopaatilla. Kahden viimeisen hoitokerran välissä oli jo reilu 3vko:a, mutta koira pystynyt itse jo huoltamaan selkäänsä. Uusinta käynnit siis vasta kesään/syksyyn! Koira myös vapautui meillä ollessaan jopa leikkimään. Ihania, uusia puolia tuli näkyviin papasta <3 

 


Kommentit