Eläinhoitoa

Viimeinen viikko sisältänyt koirien hyvinvointia.

Aloitettiin tiistaina Jerry Ketolan Osteopaatilta jossa käsittelyyn pääsi Oni.
Oni hoidettu edellisen kerran ennen Osmon syntymää eli reilu vuosi sitten kesällä. Onia käytetty paljon hieronnassa, fyssarilla, vesijuoksussa ym ym. mutta vasta osteopatia auttanut Oniin.
Nyt oli hyvä mennä hoidettavaksi. Lihaksisto oli todella hyvässä kunnossa, mutta rangassa pientä jäykkyyttä. Käsittelyn jälkeen jousti koko koira. Kesän jälkeen, ennen syksyä uudelleen.

Jerry on käsittämätön <3
Oni painui suoraan syliin ja laittoi silmät kiinni hoitopöydälle. Räki kylläkin hoidon päätteeksi Jerryn ikkunat ja Oton padin.

Keskiviikko oli sokkereiden ja Taikatassun
Siirin legot laitetaan uusiksi 1,5vuoden jälkeen. Vaihtoehtona olisi jättää hoitamatta ja hoitaa sitten vuosien päästä putoavia legoja. Uskon Siirin selviävän anestesiasta. Ensi viikolla käydään labrassa ja sitten pääsiäisen jälkeen hoidetaan Pepsodent-hymy kuosiin.

Keskiviikkona Sallin lihominen sai vahvistuksen. Masussa elelee vähintään 4 pientä snaapelia.
Kumpa kaikki menisi hyvin ja perheet saisivat toivomansa muurahaisen <3 Pentusia odotellaan viikolle 13-14.

Torstai oli sitten Wäinön vuoro päästä Jerryn käsittelyyn.
Wäinön jalka ollut jokseenkin paskana. Jerry sitten päätteli rangan jäykkyydestä spondarin. Kati sitten jalan viallisuudesta päätellyt nivelrikon. Ihan varmasti molemmat paikkansa pitäviä. Wäinö on nyt hoidon jälkeen rimadyl-kuurilla pari-kolme päivää ja kevyellä liikkeellä.

...

Viime viikonloppuna pidin FitDogin perustajan veljen tytölle synttärit HAUlla.
5 innokasta tyttöä, Siiri, Hellu, Oni, putki-hyppy suoraa ja 1,5tuntia. Nauttivat kaikki ihan äärettömästi!
Hätä oli myös mukana, mutta ei suostunu liikkumaan. Nämä kolme sankaria sitten vetivät ihan senkin takaa!
Yllätyin Onin käytöksestä. Kylhän se räki ja puri kädessä olevaa lelua....siinä samassa meni sormet, mutta nautti NIIN paljon ettei mitään rajaa!! Tytöt nautti myös ihan suunnattomasti.

Oni täytti myös viime keskiviikkona 8-vuotta. Nyt se on virallisesti eläkeläinen ja veteraaniluokka ikäinen.
Pari näyttelyä sille katsoin myös. Hellukin pääse näytelmiin. Käytiin testaa remmiä ja viime lauantaina ennen synttäreitä HSKH:n mätsärissä. Hellu oli sinisten veteraanien kolmas. Eniten Hellu nautti palkinnoksi saadusta vinku-oravasta :D

Kommentit