Koiramainen kausi päätökseen 
Vuosi alkaa olemaan muutamaa viikkoa päälle kasassa. 
Kisakausi lopetettiin viime viikonloppuun ihan hyvin tuloksin. Hyvinkäältä mukaan tarttui Sallille voittonolla. 
SM-metsästyksen jälkeen starttailtiin muutamat kisat. Tuloksina muutamat nollat Helsingistä ja Turusta. Rytmi alkaa löytymään. Vielä kun saisi hyvän asenteen. 
Käytiin Sallin kanssa tuurailemassa myös Fitdog-agilityleirillä pari viikkoa takaperin. Ihan mahtava viikonloppu saatiin kokea! Valmentamassa oli Juha & Jouni Orenius, Jenna Caloander ja norjalainen Jan Egil Eide. Todella hyviä perusratoja saatiin tehdä ja hyviä ideoita/ajatuksia sekä treenivinkkejä saatiin. Sallin toimi omaan tapaan moitteeettomasti. Varmasti menemme uudelleenkin!! 
 
Joulukuun alussa käytiin Messukeskuksen Koiramessuillla cockereiden kanssa. 
Oltiin esittelemässä rotua cockeri ständillä. Koirat oli ihan fileissä päivästä! Siiri nautti äärettömästi huomiosta ja Sallista oli nyt muuten vain mukavaa kivuta kaikkien rapsuttelijoiden syliin ja tunkea päätä kävijöiden ostoskasseihin....joissa tietysti oli RUOKAA :D 
Paljon on kyselijöitä ja ihmetteleviä katseita varsinkin Sallin ulkonäköön Siirin hyvinvointiin. Mummohan on ihan super kuosissa <3 Käytiin viime viikolla Taikatassussa Sallin sulhasen kanssa ja Siirin otin mukaan. Kati kuunteli pumpun ja hyvältä kuullosti. Ei ainakaan siihen kuole! Todettiinkin että kumpa se kuolisi tollaseen 12kg:een koiranruokasäkkiin - kuolisi NIIN onnellisena, kun pumppu ainakin voi hyvin!! 
Siiri päässyt lisäksi liitelemään Purinalle. Voi, että kun se nauttii!! Koiran onnellisuutta on niin ihana katsella. 
 

Olen käyttänyt koiria myös aktiivisesti Hyvinkäällä uimassa. Mummot päässeet aina "palvelutalo päivinä" Hätän kanssa ja urheilukoirat omana Wäinön kanssa. Hätä aloitti uimakoulun opettajan kanssa ja Wäinö mennyt remmissä. Jalka ollut useiden lenkkipäivien jälkeen aika shittinä Wäinöllä, mutta uinti auttanut ja kaveri antanut akupunktiota jalkaan. Tuntuu menevän kuitenkin aina parempaan suuntaan. 

Hätän kanssa olen alkanut juoksemaan aksaa myös. 
Ollaan Annan kanssa ajeltu viikottain Purinalla tekemään aamutreenejä ja Hätä saanut tehdä luukutustreenejä. Olen hetsannut sitä haukkumaan ja tehnyt rataprofiileja joissa saanut vain mennä. Ei ole tarvinnut lukea ohjauksia tai muutakaan. Hätä on yksi ihanuus!!  

 

Lunta odotellessa. 
Tammikuussa sitten uusi blogipäivitys. Jospa silloin olisi luntakin. 

OIkein hyvää joulua. 
Sanna ja lauma. 

Kommentit