Kesäloma ohi. Töihin kuitenkin v-2017

Niin se kesäloma meni.
Heikki ei lomaa pitänyt, joten hengailtiin sitten koirien ja Oton kanssa, suurimmaksi osaksi mökillä Portaan kylässä.


Koiria ei edes treenattu koko kesänä :) Aika kamalaa ja pohjanoteerausta, hehehhe!! Toki, ne uivat elämänsä kyllyydestä, jopa Hätä suostui kastamaan jotain muutakin kuin varpaansa - kiitos Oton.
Muutamat punkit kaivettiin koirien turkeista tai Siiriltä huulista (!!??), muuten säilyimme ilman ökkimönkiäisiä tms.

 Heinäkuun loppupuolella vieraaksi saatiin viikoksi Morgan (...Otto sitä kutsui Markoksi, kun ei kieli vielä taipunut....) eli Meryl Crisp. Ehdin jo äidille soittaa, että jos ei meinaa laumaan sopeutua, niin Marko pääsisi semistadilaiseksi, mutta tämä herra osoitti ihanaa olemusta <3 Mä olen aina tykännyt Morganista, mutta viikon jälkeen Marko olisi voinut jäädä asumaan maalle :) Marko leikitti tytöt...ja Wäinön sekä...aiheutti kaikille tytöille juoksut, josta sitten nimitys MorkkuOrkku ;) Valloittava & ihana!!


Jos kesällä ei treenattu yhtään, niin nyt se sitten alkaa :)
Viikonloppuna tavataan Cockeritiimin kanssa Mäntsälässä ja treenataan Partasen Sepon opeissa ja viikon päästä matkataan Kiiminkiin Darren Skidmore'n (Kennel MoelFamau) oppeihin. Tykästyin Darreniin viime vuonna Joroisilla ja nyt paikkana Kiiminki, niin pakkohan se on lähteä!!

Salli, kun juoksunsa teki nyt, niin voi alkaa miettiä tosissaan VOI-luokkaa myös tokoon. Uudet säännöt astuvat voimaan parin päivän päästä. Olen aika ristiriitaisissa tunnelmissa...prk:leen tunnari siellä kummittelee vieläkin mutta muutama kiva, uusi liike saatu joukkoon.

Äiitysloma alkoi kans, joten aikaa treenata jää loistavasti.
Meillä tiistaina aika sairaalaan jossa selviää sit tarkemmat aikataulut synnytykseen. Tavoitteena palata työelämnään 2017, joten muutama hassu kuukausi tässä olisi aikaa....Heikki kävi kisaamassa viime viikonloppuna Hausjärvellä Sallin ja Hätän kanssa.
Hätään juoksut vaikuttavat suuresti - tekee hölmöjä juttuja. Näistä johtuen kaksi HYL ja vitonen (kielto) kolmannelta radalta. Ei vääriä ratoja, mutta Heikki ei tainnu esteohituksia HYL radoilla korjata mistä johtuen siis HYL. Sallille kaksi HYL rataa ja vitonen (muurin palikka). Salli kulkenut kuulemma ihan loistavasti! Heikki tykkää siitä kovin <3

Perjantai-iltaisin Heikki & Salli käyneet Akatemialla treenaamassa.
Loistomenoa! Tyypit tulee aina öisin onnellisina kotiin....

Tälläistä meillä tähän kesään :)
Parin viikon päästä päivitetään viimeistään lisää!!

Kommentit