Voi meidän muuttajat.

Niin sitä taas viedään..... Tälläkertaa suuntana olis Numminen.
Maanantaina olisi talokaupat. Mä luulen, että tästä blogista tulee sellainen sisustusblogi, koska tarjolla olis mulle puolet isompi asunto ja puolet isompi tontti, johon sormet syyhyää ihan tehokkaasti :)

Me ollaan Siirin ja Heikki Hellun kanssa muuteltu aika tehokkaasti.
Toivottavasti saatais nyt loppuelämän koti. Ajattelin samaa Sipoosta, mutta pankit päätti toisin. Ei siis koskaan saatu toivomaa laajennuslainaa ja talokaupat edessä. Kaikki kyllä vähän meni lujempaa, mitä ajateltiin. Ei ihan näin vikkellään alunperin suunniteltu, mutta hyvä näinkin!

Edessä olisi neljän makuuhuoneen asunto kahdessa kerroksessa.
Näin ollen koirille on tulossa oma huone <3 Hätä ja Salli saavat päivittäiseen askarteluun omat neliöt. Samalla saan siis oman pentuhuoneen, mahdollisille tuleville pennuille. Ihanaa!!

Taloraporttia enenmmnä 1.5. jälkeen. Huhtikuussa meidän perheestä tulee ainakin pariksi viikoksi stadilaisia, kun pakataan kamat äidin nurkkiin Pihlajanmäkeen. Koirat joutuvat tottumaan remmilenkitykseen ja stadin menoon! Tekee maalaisille hetkeksi hyvää!

...

Kisarintamalla ollut aika heikkoa....
Tullut maailman ärsyttävimpiä virheitä meille molemmille. Viimehetken esteen ohituksia ja muuta tylsää.
Viikko treeneis kyl mennyt hyvin. Heikki paneutunut Sallin omissa treeneissä ja mä treenannut sitten keskiviikkoisin. Hätän ohjaksiin pääsin myös eilen Onin vedellessä....taas....saikkua. Se kaatui (pääyi sammakkoasentoon, kaikki raajat osoittaa erisuuntiin - vähänkuin Bambi heikoilla jäillä. Siinä se kiljui maatessaan jäällä ja yrittäessään päästä ylös. Sitten oli Poni taas kolmijalkainen.
Ystäväni Laura auttoi ensihätään ja veti muutamat akupunktiot neulat, jotka tuntui auttavan. Ens viikolla kuitenkin käydään uimassa ja ehkäpä Oni juoksee pääsiäisenä.


Tällähetkellä mä kuitenkin odotan eniten kesää et pääsis treenaa metsästystä ja tekemään esim. vesinoutoja.

Mun pitäis sille hiton tunnarillekin tehdä, kun avautuis ens viikolla VOI-luokkaan ilmoittautuminen, johon ajattelin mennä.
Muutenhan meil menee hyvin, mut Salli tuo vain kaikki tunnarit kerralla :D Ainakin joku niistä olis oikein!
Ruutua pitäis kans vahvistaa, mut hitokseen kun olen laiska tämän asian suhteen! Ehkä mä päädyn ens elokuuhun ja hinkkaan äitiyslomalla uudetkin liikkeet kuosiin - eihän meil ole sitten kuin aikaa. Otto kun lupasi hoitaa työnimi Vili Vilperin! Oton harmikseen mahassa näkyi vain yksi, kun oltiin tehty sopimus että Otto hoitaisi toisen ja mä toisen! Ehkä tämä yksikin meille riittää. Hih.


Tulevana vko-loppuna Heikki menee Kotkaan kisaa Sallin ja Hätän kanssa.
Pääsiäisenä kisaan itse HAUlla Sallin ja Onin kanssa, jos vain jalka kuosissa. Sitten mennään mökille. Koirille tiedossa neljän päivän ralli & lepo. Ihanuutta.
Ulkoilua, saunaa ja nukkumista.

Sitten alkaa pakkaus ja muutto.
Tähän sopisi Robinin laulun sanat: "meil on hyvä jengi koossa taas, ei todellakaan olla synnytty ottamaan. tää on parasta just nyt.

Kommentit