Siirry pääsisältöön

Voi meidän muuttajat.

Niin sitä taas viedään..... Tälläkertaa suuntana olis Numminen.
Maanantaina olisi talokaupat. Mä luulen, että tästä blogista tulee sellainen sisustusblogi, koska tarjolla olis mulle puolet isompi asunto ja puolet isompi tontti, johon sormet syyhyää ihan tehokkaasti :)

Me ollaan Siirin ja Heikki Hellun kanssa muuteltu aika tehokkaasti.
Toivottavasti saatais nyt loppuelämän koti. Ajattelin samaa Sipoosta, mutta pankit päätti toisin. Ei siis koskaan saatu toivomaa laajennuslainaa ja talokaupat edessä. Kaikki kyllä vähän meni lujempaa, mitä ajateltiin. Ei ihan näin vikkellään alunperin suunniteltu, mutta hyvä näinkin!

Edessä olisi neljän makuuhuoneen asunto kahdessa kerroksessa.
Näin ollen koirille on tulossa oma huone <3 Hätä ja Salli saavat päivittäiseen askarteluun omat neliöt. Samalla saan siis oman pentuhuoneen, mahdollisille tuleville pennuille. Ihanaa!!

Taloraporttia enenmmnä 1.5. jälkeen. Huhtikuussa meidän perheestä tulee ainakin pariksi viikoksi stadilaisia, kun pakataan kamat äidin nurkkiin Pihlajanmäkeen. Koirat joutuvat tottumaan remmilenkitykseen ja stadin menoon! Tekee maalaisille hetkeksi hyvää!

...

Kisarintamalla ollut aika heikkoa....
Tullut maailman ärsyttävimpiä virheitä meille molemmille. Viimehetken esteen ohituksia ja muuta tylsää.
Viikko treeneis kyl mennyt hyvin. Heikki paneutunut Sallin omissa treeneissä ja mä treenannut sitten keskiviikkoisin. Hätän ohjaksiin pääsin myös eilen Onin vedellessä....taas....saikkua. Se kaatui (pääyi sammakkoasentoon, kaikki raajat osoittaa erisuuntiin - vähänkuin Bambi heikoilla jäillä. Siinä se kiljui maatessaan jäällä ja yrittäessään päästä ylös. Sitten oli Poni taas kolmijalkainen.
Ystäväni Laura auttoi ensihätään ja veti muutamat akupunktiot neulat, jotka tuntui auttavan. Ens viikolla kuitenkin käydään uimassa ja ehkäpä Oni juoksee pääsiäisenä.


Tällähetkellä mä kuitenkin odotan eniten kesää et pääsis treenaa metsästystä ja tekemään esim. vesinoutoja.

Mun pitäis sille hiton tunnarillekin tehdä, kun avautuis ens viikolla VOI-luokkaan ilmoittautuminen, johon ajattelin mennä.
Muutenhan meil menee hyvin, mut Salli tuo vain kaikki tunnarit kerralla :D Ainakin joku niistä olis oikein!
Ruutua pitäis kans vahvistaa, mut hitokseen kun olen laiska tämän asian suhteen! Ehkä mä päädyn ens elokuuhun ja hinkkaan äitiyslomalla uudetkin liikkeet kuosiin - eihän meil ole sitten kuin aikaa. Otto kun lupasi hoitaa työnimi Vili Vilperin! Oton harmikseen mahassa näkyi vain yksi, kun oltiin tehty sopimus että Otto hoitaisi toisen ja mä toisen! Ehkä tämä yksikin meille riittää. Hih.


Tulevana vko-loppuna Heikki menee Kotkaan kisaa Sallin ja Hätän kanssa.
Pääsiäisenä kisaan itse HAUlla Sallin ja Onin kanssa, jos vain jalka kuosissa. Sitten mennään mökille. Koirille tiedossa neljän päivän ralli & lepo. Ihanuutta.
Ulkoilua, saunaa ja nukkumista.

Sitten alkaa pakkaus ja muutto.
Tähän sopisi Robinin laulun sanat: "meil on hyvä jengi koossa taas, ei todellakaan olla synnytty ottamaan. tää on parasta just nyt.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Taas se kävi pari viikkoa takaperin! Käytiin autokaupoilla Heikin kanssa. Tai Heikki kävi. Mua ei kiinnosta, kuin takakontti. Kuka nyt koeajoa tarvitsisi tai peruutustutkaa.
Autokauppiaat katsovat aina kieroon, kun kertovat autoista ja kyselevät koeajoa, johon aina totean: riittää kun näytät takakontin.

Tässäpä siis autopäivitys koira- ja lapsiperheelle

Meidän perhe on autojen suurkuluttajia.
Autohan on maailman paskin sijoitus ja me olemme autokauppiaan unelmia. Usein ja aina ostamassa ja uudempaan vaihtamassa.

Vuodessa saamme helposti kulumaan 40 000kilometriä. Paljon maantie- ja kaupunkiajoa, vaikka työmatkat molemmilla alle 15km/suunta. Soratietä, mutaa ja paskaa.
Paljon (isoja) koiria, lapsia, tavaraa, rattaita, marsuja ym. Koiria ei takapenkille ja koirille häkit/veräjät ym. Niistä kertyy siis tarvelistaa autoille.


Mun eka auto oli joskus -2009 iskän ostama Fiat Punto 
Iskäl tais mennä hermot, kun aina oli kinumassa kyytiä tai valitin kuinka en Puu-Käpylästä päässyt mihinkään. Äi…

Tuliko tästä liian hifistelyä??

tämä teksti kirjoitetu täysin omilla mielipiteillä ja ajatuksilla

Agility on muuttunut vuosikymmenen aikana eikä vanhassa agilityssä voi enää olla, pakko mennä eteenpäin ja kulkea valtavirran mukana. Ohjaukset ja tavat ohjata ovat muuttuneet ja koirien esteosaaminen on tullut tärkeäksi osaksi. Oli osaltaan mielenkiintoista seurata agilityn mm-kisoja Turussa ja huomata maiden välisiä eroja. Saksa oli ihan omaa luokkaa ja Suomi jäi agilitymaailman kärjestä.

Heikki siirsi hetkellisesti Hiilin mulle. Hiililtä puuttuu joitakin perustaitoja ja näiden taitojen vahvistaminen on nyt siis mun heiniä.
Rakennettavien koirien myötä, Hiilin lisäksi Ookke, olen käynyt muutamia kertoja ulkopuolisilla kouluttajille. On ollut mielenkiintoista huomata kouluttajien ajatuksista koirien perustaitojen rakentamisesta. Mielenkiintoisinta on kuitenkin nähdä muiden koirien treenaamista. Miten ihmiset rakentavat kokonaisuutta, jonka ajatuksena on viedä huipulle.


Olen aina ollut sitämieltä, että koiran kouluttami…

Mitäs me sitten?

Tapahtui mielenkiintoisia asioita. Tuli korona ja peruttiin tapahtumat. Kalenteri tyhjeni normaalista arkielämästä, kuten jääkiekosta, mutta niin tyhjeni koiraharrastamisestakin. Todella harmi. Meiltä jäi useat kivat kisat välistä, sillä tämä olisi ollut Sallille ensimmäinen kokonainen kausi. Melkein joka vuosi viimeisten vuosien aikana on ollut rikkonainen pentujen takia. Tälläiselle nyt vain ei voi mitään. 
Koronan takia peruuntui luultavimmin myös meidän kevään näyttelyt, jotka kerkesin ilmoittamaan. Olin laittanut ilmon menemään Saimaalle, Ouluun sekä Hyvinkäälle - ihan vain hyvien tuomareiden takia. Nyt nekin peruuntuivat. 
Stiili teki jonkun etukäteiskarman tähän, sillä pahin pelkoni koiran sairastumisesta kävi eilen perjantai 13.pvä toteen. Stiili sai vatsalaukun kiertymän, joka on hengenvaarallinen tila koiralle. 

Olen aina ollut todella varovainen isojen koirien syömisessä ja sen jälkeen liikkumisessa juuri kyseisen sairauden takia. Tiedän koiria, jotka eivät ole selviytyneet. N…