Toko & pepsodent-hymy

Päätin itselleni et päivitän jatkossa blogiin aina tokotreenien jälkeen omaksi ajatukseksi, mitä tullut tehtyä ja mieleen muistuisi paremmin treenit.

Maanantaina siis HAUlla tokoryhmällä.
Tehtiin alkuun n.5min paikkamakuu piilossa. Salli ja Rinna ainoat koirat jota ei palkattu. Muiden kolmen koiran ohjaajat kävivät jatkuvasti palkkaamassa jalkojen väliin tai seisoivat jopa metrin-parin päässä koirasta.

Salli oli maannut nätisti.
Jotenkin tosi urbaanitilanne paikkamakuut. Olen tottunut tekemään niiden eteen eniten työtä. Nyt vain odotttelen et aika kuluisi. Luotto koiran suorittamiseen on äärettömän korkea. Kuten myös paikkaistumisessa. Siinä se rivissä tönöttää :)
Perusasentoon nousu huonompi. Pitäisi ottaa imupalkka nopeaan istumiseen.

Luoksetulon pysäytyksiä olen oppinut rikkomaan. En tee samalla kaavalla enää vaan vaihtelen paikkoja ja otan välillä myös istumisen mukaan. Stopit nopeita, mutta maahanmenossa jättää välillä kyynäreet ilmaan. Itse luoksetulo myös nopea. Sallihan ennakoi todella helposti liikkeitä eli siinä mielessä kaikki vastaavat liikkeet vaikeita.

Seuruu tehtiin ainoana käskytettynä. Oma liike on tärkein. AI, että! Milloin mä opin olemaan ilman duracell-vaihdetta....??

Kaukot alkaa sujumaan!!
Musta on tullut äärettömän perfektionisti tokoon. En siedä enää vanhaan tapaan "sinnepäin" vaan haen jo ns. täydellisyyttä. Vaihdot maahan-istu ja seiso-istu alkaa toimimaan!! Kivaa!!

Loppuun tunnaria, ohjattua ja metallia. Nouto kapuille on edelleen liian vauhdikas....siihen treeniä...eniten.

TVA-projekti etenee!!
Kyllä mä kesällä sen(kin) ruusukkeen nappaan!!

 

Siiri kävi eilen hammaslääkärissä ell Taikatassussa. 
Otettiin pari-kolme viikkoa takaperin labrat anestesiaa varten, jotka olivat priimaa. 

Pelkään nykyään ihan hulluna rauhoitusta ja nukutusta Hisikille ja Wäinölle sattuneiden hoitovirheiden takia. Onneks on olemassa Taikatassu ja sen tutut työntekijät, joiden sanaan & tekoihin pystyy luottamaan. 

Siiri vietiin 08.00 ja sain soiton jo 13.00 aikaan et lapsi on noutokunnossa. 
Hampaat oli putsattu plakista ja kulmahampaat hammaskivestä. Suun rtg:ssä ei löytynyt mitään, ei tulehduksia tai muutakaan. Peruskulumaa hampaissa, mutta kiitos hyvien geenien on mummon legot kuosissa :) 

Vittaus Hiskiin ja Wäinöön: 
Siirin epikriiisissä teksti: 
anestesian valvonta: verenpainemittari, pulssioksimetri, kapnometri, lämmön mittaus, hoitaja äärellä, seurantakaavake. 

Näistä puutteista johtuen meinasin menettää Wäinön ja menetinkin Hiskin.  Siirin sain kotiin :) ja nyt kelpaa Pepsodent-hymyn lailla hymyillä.  

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Elämän päiväkirja

Tuliko tästä liian hifistelyä??