SERT-A ja voittonolla....sitten se laskeutui nenäkosketukseen.


Otsikkokin sen kertoo; huipulta tultiin alas ja kovaa!!


Viime viikolla agilityratoja 13 kpl!
Tiistaina P-HAUn kisoista Sätkän kanssa taituiroitiin tupla nollat 2-luokasta. Hienoo!!
Ekalta radalta saatiin LUVA, mutta toisella sitten seisotin kontaktilla ja kaksi käännöstä valahti josta sitten sijoitukseksi jäi 4. ja luva uupumaan. Koiramäärä siis laski luvan saantia. Mutta tupla nolla!! JES!! Inka ja Sätkä taiteilivat eilen huikea tokon VOI1 tuloksen 301 pisteellä!! Ihan hurjaa!! Onnea Inka!!

Keskiviikkona ajelin taas P-Haulle. Nyt matkassa Salli.
Savioja oli tehnyt radat. Me liideltiin Sallin kanssa oikein urakalla. Ekalla agi radalla sijoitus 2 ja SERT-A (valiokello tikittämään) ja tokalla agiradalla voittonolla!! Huikeeta!! Tupla siis myös!! Ja siitäkös riemu repes!!

Noh, lauantaina laskeuduin maanpinnalle, en vaiskaan!!
4 rataa. Ekalla Savioja ja muille Herrala.
KAT:n pohja oli Sallille tuskaa. Pieni koira todella pehmeällä kivituhkalla yrittämässä ylittää rimoja - ei voi toimia! Eikä toiminut.

Ekalla radalla tuli 3 rima alas. Valssi lähti vähän huonosti takaakierto lähetykseen. Suoralta putkelta lähdin tekemään sokkaria, niin tuli hypyn ohi. Jatkoin siitä.
Tokalla radalla en pysynyt pystyssä (nyt teki pohja mulle tepposet!!). Putken takaaleikkauksessa jalat petti ja hain nenä kosketusta tehokkaasti maasta! Siitä kielto ja myöhemmin rima. Kontaktit oli jees!!
Kolmannella radalla hyllytin tokalle esteelle. Tein Hellut & Heikit! Molemmat lähti niistossa lukemaan backläpiksi ohjausta....molemmat ohjaajat oli kuutamolla....molemmat koirat hyppäs hypyt takaspäin.
Neljännellä radalla en saanut koiraa millään putkitakaaleikkaukseen kepeiltä. 3 kieltoa siis ja HYL.

No onneks Heikki & Hellu voitti radan!! Hyvin Hellu jaksaa!!

 

Eilen ajelin sitten Heinolaan nollien toiveissa. Mitä vielä! Säälittävää menoa. Hain taas nenäkosketusta maapinnasta enkä osannut ohjata eikä koira osannut esteitä. Onneks kaikki medi ohjaajat oli huonoja! Yhdellä radalla ei saatu 0-tuloksia ollenkaan!! ...ei tarvinnut hävetä silmiä päästä omista suorituksista!

Mukana myös Siiri!! Mummo kirmaili ihan fileissä, mä en sitä osannut ohjata.
Ekalla radalla lensin keppien pakkovalssiin, josta kielto ja tuhottamasti aikaa. Rimoja oli kauheasti, joten yks rima saatiin 30 asteen helteessa alas. Sirpa oli kolmas 2s. yliajalla ja 10-virheellä.
Salli tiputti ekan riman (45cm), sössin taas keppiviennin pakkovalssissa (enkö mä jo yhdestä oppisi), tiputin takariman ja sain aikaiseksi kiellon tokalle vikalle rimalle. Tuomarin mielestä me oltiin niin huonoja, et nosti varmuuden vuoksi HYLlyn meille :D hahahaha!!

Tokalla radalla Siirin törkkäsin vahingossa väärään päähän putkea puomin jälkeisessä valssissa.
Salli tiputti taas riman ja siitäkös olotila laski ja jätin ohjaamatta esteen.

 

Kolmannella radalla Siiri tiputti vikan riman!! Pitikö nostaa kädet ylös ja fiilistellä...ei. Hahhaha!! 
Sallin kanssa homma loppuikin jo ennenkuin ehti alkaa. Kepeillä lähdin vedättää, niin jätti vikan välin menemättä. Yritin uudelleen ja sama homma. Sit alkoi keittää ja kiitin tuomaria. 
Keppi homma söi miestä ihan hurjasti! Just kun ajattelin et homma olis ollu jees, niin ei. 
Mua kyl onneks lohdutettiin sillä, et keppivälit oli liian lyhyet. Pujottelu, kuin pujottelu. 

HSKH:lle lähtee enää Siiri. Sallille tää oli tässä. Nyt paljon kisanomaisia ratoja, joissa vauhti nousee kaakkoon, et saa koiralle valumisia ja valsseja. 

Onneks on olemassa Heikki! Tälläkertaa Heikki taituiroi Hätän kanssa toisen SERT-A:n sijoittumalla todella kovatasoisessa KATn maksi3-luokassa 4./52!! Vielä yks ja sit sai liittää nimen eteen AVA!!


Tälläviikolla olis aiheena mejä. 
Perjantaina lähdetään Ouluun mejäilemään. Onpa kivaa!! Sen myötä olis sitten tarkoitus kyhäillä jälkiä tälläviikolla parikin kertaa! 

Viikonloppuna tein lisäksi tokoilua Sallin kanssa. 
Ja kesä tuli!! Ihanaa!! 

Kommentit