Toko Mikkeli

Ajeltiin kiirastorstaina Sallin kanssa Mikkeliin tokoilemaan.
Lähdin aika rennolla fiiliksellä, ei tavoitteita, vain oman pään nollaamista ja hyviä, perus suorituksia.
Tavoitteeseen pääsin ja lähellä nappisuoritusta tulos oli.

Olin ensimmäinen AVO-koirakko.
Ei mikään loistopaikka, sillä matkalla muistin "ei saakeli; lähteeköhän luoksetulo maahanmenosta vai istumisesta? Pitääkö kehään mennä remmissä? ...ei siis mitkään parhaat asetelmat, mut mitä sitä stressaamaan - teen vain itselleni lisää paniikkia.

Tuomarina Pauli Härkönen. Tuomari makuuni!
Sakoitti kaikesta oikeasta ja antoi pisteitä kaikille tasapuolisesti.
Cockeritoko ja pk-rotujen tokokriteerit ovat niin vääriä joillakin tuomareilla. "Mitä väliä, jos vähän menee sinne tänne sokkerilla, se on vain sokkeri" Nyt tuomari ei sietänyt mitään turhaa ja pistemenetykset oli kaikki aiheellisia!!

Meidän rivistö:

Paikkamakuu 9
Syteellä saveen! ekaa kertaa ever paikkamakuu piilossa. Onin kanssa mut kutsuttiin aina ensimmäisen minuutin sisällä takas, joten en halunnut itselleni paineita nostaa. Salli oli haistellut etutassujen maata (keinonurmi pohja, jossa huomasin kehään tultaessa ollen nameja) josta pistevähennys.

Seuruu 8
Hajoili täyskäännöksissä, mikä oli tiedossa. Vähän matkalaukkua edestakas; välillä edisti pään verran ja välillä jäi pään verran taaksepäin. Kaikki oli tiedossa. Tyytyväisin oli perusasentoihin. Istahti joka kerta.

Maahanmeno seuruun yhteydessä 9
Äänensävy käskyy aika voimakas.

Luoksetulo 8
Syteellä saveen!! Kokeilin edellesänä päivänä vain käsimerkkiä. Päätin testaa!! Pysähty täydellisesti, mutta tuplakäsky ekaan kutsuu tiputti pisteet. Tosi tyytyväinen kuitenkin!!

Seisominen seuruun yht. 9,5
Mitä siitä sanomaan :)

Nouto 10
Rintarottingilla!! Panostin heittoon :D Yleensä kolautan kapulalla seinään, matka jää liian lyhyeksi tms. joten otin sitten oikein kunnolla vauhtia ja heitin! Salli juoksi saatanan lujaa, nappas itseään puolet isomman kapulan suuhun (bc:llä oli pienempi kapula, kuin Sallilla, hahahah) ja palautti sen saatanan hienosti perusasentoon!! WAU!!

Kauko-ohj. 7
Tämäkin onnistui odotettua paremmin. Tuplakäsky jättöön. Ei meinannu mennä maahan. Maahan-istu-maahan ekapätkä loisto. Seuraava istuminen jäi vähän "vajaaks", nous kyllä, mutta ei varsinaisesti istumaan. Maahan meni hyvin.
....liikkeestä vapautus ja koira istahti tuomarin eteen: "oliks sulla se mun takapalkka?" Salli <3

Estehyppy 0
Aivopieru!! No ei me sitä ykköstä olis haluttukaan!!
En tajua ihan Sallia. Hypyssä ei ole aiemmin ollut probleemaa. Jouduin antaa tuplakäskyn hyppyyn. Ekalla käskyllä meni hypyn eteen "ai tästäkö yli?" Tokalla hyppäs, istahti käskystä, mutta jäi aika sivuun. "Tänne" käskyllä kiersi koko esteen. "joo, äiti: en tykänny hypystä".

Kokonais.vaikutus 8,5p. Yhteensä 153,5p ja 2-tulos.

Ja sitten kotiin ajaltiin :) että sellainen torstai. Mukavaa maakuntamatkailua pääsiäisruuuhkissa. Hehhehe!!
EI vaiskaan! Mitään ei jääny hampaankoloon (eipä) ja fiilis hyvä (oikeesti!)

Mä olin loppujen lopuks tosi tyytyväinen.
En taaskaan tehnyt yksiäkään kokonaisia AVO-liikkeitä ilman palkkaa ennen kisaa. Hinkkailin yksittäisiä juttuja, jotka sain toimimaan. Salli jaksaa tehdä kaikki sarjat ja häntä heiluu. Fileis!!

Laitoin tänään pari ilmoa jos vaikka tärppäis.
Tiedän missä treenaan lisää ja näillä mennään!!
Toko on edelleen kivaa!! ....ja mua ei enää jännittänyt!! JES! Suurin tavoite saavutettu. Kiitos Salli.

....6.5. uudelleen ;)

Kommentit