Höyryt purettu...synttäreiden kunniaksi

 
Viikon höyryt purettu starttaamalla (kohta) kuukauden verran agiltiystartteja. 
Tulokset oli aika perseestä, mutta opin niistä enemmänkin kuin koskaan aiemmin!! 
Nämä siis olivat ehkä uran paskimmat, mutta parhaimmat radat. 

Tiistaina Kotkassa. 
Salli oli aika röyhkeä possu ja mä olin röyhkeä possun ohjaaja. 

Tuomarina oli Marja Lahikainen, joka oli tehnyt kivat radat 2-luokille. 
1.radalla: A oli ruma (kiitos minun), puomi oli hidas (kiitin luojaani, etten omistaja juoksukontakteja...u-putki puomin edessä...ja sinne ei menty, vaan käännyttiin ihan muualle :) ), mutta keinu ruma ja tein sen uudelleen. Tuloksena siis HYL. 
2. radalla olin ekaa kertaa aksakisoissa pulassa. Nyt en ekaa kertaa kerennyt duracell-jaloillani ohjaamaan. Koira hyppäsi hypyn takaisinpäin. Muuten jees pätkä. 
3. radalla. Puomi hyvä, keinu hyvä, A-ruma. Palautin A:lle ja pidimme puhuttelun :) 
Sellainen oli tiistain Kotka. 

Tiistai-keskiviikko yönä oksensi lapsi. AH!! "Siistiä" herätä yöllä ensinnäkin siihen, että sänky oksennuksessa ja toisella kerralla siihen, että oma selkä oksennuksesssa. Saikkupäivää... 


Keskiviikon otinkin sitten hyödyksi itkuhälyttimen voimin :) Lapsen nukkuessa, itkari kainaloon ja pihalle treenaamaan. Sallille AVO-liikkeet: 

paikkamakuu auton takana piilossa
seuruu panostettuna käännöksiin
jäävät seisomisessa meni maahan (...huoh....pistän aivopierun piikkiin) ja maahanmeno ok
luoksetulo erilliset käskyt ennakoivat ja nyt normi sivulle tulokäskyllä tulee hyvin ja pysähtyy hyvin. 
nouto loistava! kiitos Tiina ohjeista :) 
kaukot meille vaikein...se istuminen ei ole luonnollinen paikka Sallille tämmöisessä asiassa 
hyppy ei ongelmaa 

Näillä mennään ens viikon torstaina Mikkeliin. Oli tulos mikä tahansa, olen tyytyväinen :) Viikko aikaa pilkkuaviilata vielä. Ja niin tein myös pe, la ja tänään uudelleen. 


Torstaina kisattiin lisää, vaihteeksi Kotkassa. 
Medien vuoro oli silloin. Tavoitteita saavutettiin. Hellulle tuplanolla sijoilla 2. (hypäri) ja 1.(aksa). Tuomarina Pertti Siimes. Siiri teki tasaisen sarjan tuloksilla 10-5-5 (puomi+rima, rima, puomi) Puomin alastulot oli vähän ehkä arvosteluasia. Mielestäni se kävi ainakin vikalla radalla alastulot, tuomarin mielestä ei. Mikäs siinä kritisoimaan. 
Siiri oli kuitenkin taas super <3 Ajoissa hävisi Hellulle sen perinteisen 2-3sekuntia. Mihin naftaliiniin tätä koiraa nyt laittaisi....

Perjantaina oli (taas) Kotka :) ja vuorossa maksit. 
Itse sitten oksensi to-pe yön, joten musta ei ollut enää juoksemaan. Heikki kirmaili sitten Troyn ja Hätän kanssa. Hätälle hypärinolla ja kaksi HYL. Hypärillä 5./50. Well done!! 

 
Lauantaina oli vuorossa 1-2lk Kirkkonummella ja tuomarina Kati Wala. 
Kati oli tehnyt pirun vaikeita estekulmia alaluokille. 1-luokassa kirmailin Sätkän kanssa. Tuloksena HYL ja 20. Sätkä jätti keppisokkarissa vikan välin tekemättä josta HYL ja tokalla radalla kaksi kieltoa kaarratuksesta ja hyppykulmista johtuen kaksi rimaa. Ihan ok. Hampaan koloon jäi aika hitokseen.... 

Salli teki HYL + vitosen. 
Harmitti vietävästi. Jotenkin olin "paniikissa". Hirveän varovaisesti, jalat tärisi paniikissa koko radan ja pienellä paniikilla. Ei siis sellaista rentoa flow-meininkiä. Höh. HYL radalla olin keppi lähetyksessä tiellä, niin ampui lähimmälle esteelle ja vitos radalla tuli yksi rima. Pienestä se on kiinnii. 

Viime yönä, kun en unta saanut, niin päässä pyöri vain agility ja kaukot. Onpa kamalaa. Milloin tästäkin lajista lähti tulee tälläistä, että agilityä pitää miettiä YÖLLÄKIN :D Pohjanoteeraus. Nojaa. Kilpailuhenkinen laji. Eikai niistä yöllisistä ajatuksista pääse pois (?) 

....

Aamulla klo 6.30 lähdin koirien kanssa lenkille. 
Ajatukset karkasi agilitystä, kaukoista ja kaikesta muusta! Näin vain koirien fiiliksen mennä ja nauttia!!
Kuinka onnellisia koiria mulla onkaan ja kuinka onnellinen olenkaan, että saan omistaa näin hienoja koiria!! 

...ja tiesitsä: Salli täytti eilen 2v. 
Se (tai oikeastaan me) ehti vuodessa tehdä paaaljon enemmän, mitä olisin koskaan kuvitellut. Se on täydellinen kultakimpale, täynnä rakkautta. 

 

Muutama kuva mun onnellisista koirista: 

 


 
 

...nyt lähden treenaa kaukoja ja kisaamaan Kirkkonummelle :)

Kommentit