eiliset treenit

Heikki lähti juhlistamaan eilen Troyn kanssa 3-luokkaan nousua HAUn treeneihin, joten vietettiin Oton kanssa pihailtaa kotona.
Olen taas mennyt koko viikon ihan totaalisti "tukkaputkella" trimmauksien, treenien ja koulutusten puitteissa, joten oli ihnaaa vain olla ja treenailla Oton kanssa.

Mä trimmaan Pet It-aikaisia asiakkaita edelleen. Niitä on alle 10, kaikki erirotuisia, mutta kaikki soittavat samalla viikolla. Ihan hurjan hassua! Saa siis mennä 2viikkoa ihan täysillä sormet syyhyen.

...

Agilitya tein Siirin, Hätän ja Sallin kanssa.
Otin perus hyppysarjoja: hyppy - hyppy - takaakierto, valssi ja palkka. Ei siis kummempaa. Hätälle tein keppileijeröintejä (A jäi väliin) ja A:lta poispäin käännöksiä kepeille. Hätä oli ihana! Se on äärettömän tunnollinen esteille, puomin alastuloa hivuttaa 2on2off-paikkaan, mutta paremmaksi menee. Oikein todellista terapia-aksaa!! Aletaan Hätän kanssa selkeästi löytää omatyyli; mä ymmärrän Hätää ja Hätä mua! 

Hätä Sallin kanssa kesällä 2012
                             
Siirin kanssa panostin vain hyppyyihin ja perusajatteluun. Koirahan täyttää tänävuonna 11v. Eläkkeelle tästä lajista jää kyllä ens kesän jälkeen, tai siis kisoista...ehkä. Koiraa agility ei häiritse yhtään, tai siis melkein 10cm korkeammat rimat. Se on ihan sika hyvässä kunnossa fyysisesti! Psyyke ei välttämättä ihan toimi, ei se tajua et tulee himaan (se vain nukkuu) tai iltaisin sitä pitää tökkästä, et tulis nukkumaan toiseen sänkyyn. Ruoka-ajan Siiri muistaa. Hahahah!!


Salli teki samanlaista sarjaa, kuin Hätä.
Lisäksi tein eteen-menoja, jotka haki täydellisesti! Sunnuntaina panostin pihatreenissä myös tähän etupalkalla. Sallihan aina vilkaisee mua matkalla, se ei lähde esteelle ilman lupaa/huonoa ohjausta. Nyt se irtos hienosti!

toko: 

nouto: hmm....metallilla luovutus täydellinen! puukapulalla taas 10cm peruutus, Tiinalta sain nyt vinkit ja testaan niitä tänään!
jäävät: seisomiseen ei meinanut jäädä :( tein sitten nopeita pysäytyksiä. maahanmeno ja istuminen hyvät
seuruu: todella nappi! tehtiin lyhyitä toistoja sivuille menoilla ja juoksulla.
luoksetulo: vain läpijuoksuja. en tehnyt olleenkaan pysäytyksillä

merkki: hyvä!
ohjattu: täydellinen! Salli hakenut vahvasti aina vas.puoleista (johtuu usein siitä, että seisoo merkillä enemmän nenä kohti vasenta kapulaa), mutta nyt haki vasenta myös todella hyvin! Vasen kapula vielä oli "vähän" piilossa, mutta kävi hienosti hakemassa

tälläisen ihanan kuvan löysin, jossa isosiskoni eng.setteri saa ensikosketuksen toiseen englantilaiseen rotuun

Kommentit