Uijui!!

Onpas ollut viikko ja pari! 
Ollut niin hienoa, että unohtanut kokonaan bloginkin päivittää!! 

Pari viikkoa sitten kisailin Porvoossa Onin, Siirin ja Sallin kanssa. Pitkästä aikaa sai fiilistellä vanhoja aikoja, kun 1-3 luokat kisas samanapäivänä! Kuinka helppoa ja kivaa! Tavoitteita ei ollut. Tasainen sarja tuli: 0-0-hyl-hyl-10-10. Sarjan tekijöinä: Siiri-Oni-Salli. 

Siiri teki sen mitä kaipasin: tuplanollan ens vuoden SM-kisoja varten. Karsintoja varten en edes voittoa lähde yrittämään, ja sitapäitsi...karsintojen aikaan on mejäkoe, joten se vie voiton :) Tulevat sm-kisat ovat Siirin viimeiset. Sit voimme panostaa muuhun. 

Onille taiteilin kaksi normaalia hyllyä. 50% rimoista pysyi yllä...toimitus ei kerro, että kuinka monta estettä oli :D Rytmitys on vain hukassa ja ryntäily mahdotonta. Kumpaosaisinliikkuahitaasti. Sallin kanssa ei ollu tuurit kohdalla. Tuomari päätti kaikkien kohdalla pienestäkin "epävarmuudesta" nostaa varmuuden vuoksi vitoset keinulta - se mekin saatiin ja toisella kerralla saatiin sitten hyvä keinu, mutta sen jälkeinen rima oli vaikea kiellon takia. Monia hyviä kohtia ja muutama parannettava ohjaus. 

Pallukan radat. Kartusen Janne tuomarina.

Viime viikonloppuna tehtiin sitten Sallin kanssa se toivottu ALO1 tulos tokosta. Taulukon tehokas täyttö menossa. Mua ihan naurattaa nää keskustelut: älä treenaa nuorta koiraa.... 

Salli, 1v ja 10kk: 
TOKO ALO1, Metsästys SPME AVO-1, agility MEDI2. 

nojoo :) Salli on hieno, miksi sitä pistää naftaliiniin odottelemaan?? 
Nojoo, se mielipiteistä. Tuomarimielipiteet (Harri Laisi) tokokisoissa sen sijaan hyvät. 

Sallin rivisto 
10 luoksep.
10 paikkamakuu. (pistin kädet ajatuksissani ristiin ja tuijotin koiraa silmiin, kun naapuri lähti rivistä. Salli ei tuijotellut mua, vaan Laisia joka rapisteli jotain taskussa)

8,5 seuruu hihnassa
8,5 seuruu ilman hihnaa : nää olis pitäny olla "seuruuta vauhdilla" Mä pingoin kuin kilpakävelijä eteenpäin ja Salli teki hyvää seuruuta mun mukana. Laisin sanoin: koirasi tottunut vikkelään kävelytahtiin :D 

10 maahanmeno
6,5 luoksetulo. matto teki tepposet. Salli aika rytinällä, mutta pito ei pitänyt josta johtuen rysähdys mun sääriluuhun, koira makuu asentoon, josta nopeasti perusasentoon ja "anteeksi äiti, en voinut sille mitään" katse. 
10 seisominen
9,5 estehyppy (vähän liikku) 
9 kokonaisvaikutus. 

yht. 178,5p. ja 1-tulos. Se riitti. Kiitos ja kumarrus. AVO-kutsuu. 

...

Porvoosta huristelin suoraan Riihimäelle kisaamaan Onin kanssa. Nyt oli parempi päivä, kuin Porvoossa. Rimoja näin alastulevan 3. Todellisuudessa niitä oli 5. ja HYL ratoja sain aikaiseksi 2. Noh, oli siellä hyviä pätkiäkin. Osasin ehkä 6hyppyä olla menemättä täysii. Tästä on hyvä jatkaa parin viikon päähän. Kyl mä vielä nollia joskus teen! 

Onia käytin lisäks toissaviikolla vesijuoksussa Järvenpäässä olevassa: 

Tytti oli osaava ammattilainen ja Onille tilasin jo pari kertaa lisää. Alan epäilemään, että syy on ollut todellakin jossain jumissa. Wäinö alkaa olemaan nimittäin myös parempaan. Tuosta ell-asemien ketjuttamisesta mä en siltikään tykkää. Nyt konsultoiva sanoi, että "ei hän pysty mitään tekemään. Sun pitää tuoda tänne".  En tuo. Tämä hoitoketjutus taisi olla tässä.

Kommentit

Lähetä kommentti