Sairastupa, terveystupa

 
Kuluneella viikolla käytiin eläinlääkärin palveluissa pariinkiin otteeseen. 
Ensimmäinen rahareikä oli Wäinö. Heikki kävi alkuviikosta lenkillä ja lenkillä Wäinö tullut itkien Heikin luokse. Illalla sitten jouduin sen sängystä nostamaan lattialle, kun jalka kipeytynyt. Wäinö kyllä jalkaa oireillut jo pidemmän aikaa, mutta olen pitänyt sitä normi lonkkavikana. 

Käytin sitten seuraavana päivänä ell. Järvenpäässä. Wäinö kuvattiin ja kuvausta varten myös rauhoitettiin. Ei siinä sen kummempaa. Mitään kuvista oma ell ei löytänyt, mutta kun tämäkin ketjuttanut itsensä, kuvat lähtivät Apexin Eskeliselle arvioitavaksi. Wäinön lonkista; täysin priimaa eikä nivelrikkoa!!

Kotiin lähdettiin tulehdus-kipulääke paketin ja laskun kanssa. 

Torstaina kävin Katin luona Taikatassussa Sallin polvien tutkimista varten. 
Katin kanssa vitsillä naureskeltiin, et mitäs löydetään - mutta kaikki primaa ja polvet todella napakat!! Hyvä Salli ja Kiitos Joku & Muu!!

Virallinen lista Sallista: lonkat B/B, kyynäreet 0/0, polvet 0/0!!

Samalla tuli Katille kerrottua Wäinön rauhoittamisesta ja jälkimeiningistä. Katilla jäi suuauki. 
Wäinö oli ihan tajukankaalla vielä menneenä yönä puolen yön jälkeen. Mikä hälytysmerkki huonosta rauhoituksesta. Mutta pohjat oli: koiran kieli sininen ja limakalvot valkoiset rauhoituksessa!! Kukaan rauhoitusta ei valvonut, sanoi mulle vain "et katso et kieli ei mene kurkkuun". Ei mulle siinä vaiheessa mieleen tullut, et joku hälytysmerkki pitäis alkaa soimaan!! Kati sitten tokaisi, että se olisi pitänyt hapettaa ja herättää. 
Ei siis enää koskaan kyseistä paikkaa. Ja tämähän ei ollut ekakerta. Edellisessä koiran (Hiskin) rauhoituksessa pikkuaivoihin tuli lopulliseen elämään vaikuttanut neurologinen häiriö. Wäinö kuitenkin oma itsensä ja loppuhyvinkaikkihyvin. Jatkossa Taikatassuun!!

 
Sallin kanssa kävin tiistaina huippistreeneis. 
Ville oli ollut ihan sikahauska!! Aivan järjettömän kiva ratasysteemi meille kaikille paikallaolijoille. 
Kaksi peilikuvaa ratoina. Toisella puolella minit + medit ja toisella maksit. Vuorotellen radalle. Virheestä ulos. -10 asteen pakkasessa treenaaminen vaihtui lämpöön ja hikeen! 

Tässäpä yksi versio. 

 
Keskiviikkona kävin Onin kanssa Purinalla. 
Tehtiin kaikkea kivaa. Otto oli mukana, joten kauaa ei treenailtu. Panostin esteirtoamiseen ja itsenäiseen suorittamiseen. Onilla on hauskaa. Mulla ei niinkään kun koira kuumeni yllättävistä asioista, enkä saanut rytmityksiä kasaan. 

Torstaina kävin Onin kanssa Akatemialla viimeistä kertaa. Ostin Heidiltä puolikkaat ja viime torstaina oli vikakerta. Sain monta hyvää kohtaa, mutta hitto ne rimat!! Joutuu töitä tekemään ihan saatanasti ja olemaan helvetin huolellinen. En tiedä, että nautinko siitä(?), mutta nautin tunteesta, kun homma toimii. Smartumin rimoilla kolauttelu ei auta tiputtamisee, joten rimoja ei saatu alas. Yritystä oli ;) 

 
Perjantaina tarjottiin haukuille sitä mistä ne kaikkein eniten tykkää: mökille irrottelemaan viikonlopuksi!! Kuivajärvi oli jäässä, joten temmellyskenttää oli vaikka muille jakaa!!

 


 

Sain Sallille tokopaikan 22.2. kokeeseen!! 
Uusinta yritys ALO-1 tulokseen. Sama paikka, sama tuomari. 

Nyt on aika rientää. Sallin HAUn Huippis treenit alkavat. Huomenna Onille ja Siirille treenit ja torstaina vuorossa uintivuoro Koirauimalassa. Ensiviikolla Oni pääsee uintimatolle

 

Kommentit