Kuulumisia

Alkuun kisakuulumisia agilityn puolelta.
HAUn kisaviikonloppu toissa viikonlopulta takana.
Kaikki kisas taas siellä. Hyvin ja huonoin tuloksin.
Siiri piti mummona perheen mainetta yllä tehden melkein kolme nollaa.
Kaks totaalivahinkohyllyä ja yhden nollan.


Hyvä nollarata, jolla sijoitus 5. 
 
Rata Takkujen hyvpäriltä.

Mummo se jaksaa!!
Laitoin FB:n 10v synttärikutsutkin. Ei voi uskoa, että aika menee niin nopeasti!
Siiri on kyllä ollut koirana sellainen, että toista ei samanlaista tule. 


Oni ja Hätä olivat ohjaajineen vähemmän taitavia menneissä kisoissa. 
Kuvat kertovat ehkä enemmän kuin 1000 sanaa....Niinkuin edellisessä blogikirjoituksessa laitoin, niin syksy on meille treenien aikaa.
Kisakalenteria ja omaa kalenteria katsoin, niin huomasin, että seuraavat kisat on vasta marraskuussa. Hyvää aikaa siis treenailla ja hoidattaa koiria!

Eilen käytin Onin akupunktiossa. Jumit löytyi selästä ja kipeästä jalasta. Christel sanoi, että polven turpoaminen johtunut luultavimmin reiden jumista. Reiden lihas on vahvasti yhteydessä polven jänteisiin, mikä saanut turvotuksen aikaiseksi. Selkeästi oli jo 15min. jälkeen parempi, käytän vielä uudelleen. 

Ensiviikolla hoidatetaan mummokoirat ja Wäinö. Käydään vuosikontrollissa Taikatassusa. Otetaan siis perusverenkuvat, kuunnellaan sydän tms. Käytän vanhemmat koirat vastaavissa vuosittain. 
Wäinöltä otetaan lisäksi leishmania-arvot. 

...

Perjantaina matkataan Sallin kanssa Joroisille Cockeri Derbyyn! 
Ihan huikeaa!! Lauantaina kilpaillaan Cockeri mestaruus ja sunnuntaina on derby, joka siis on tarkoitettu alle 2-vuotiaille koirille. Mä olen yleisesti vain ihan fileis, sillä en olisi koskaan kuvitellut innostuvani tästä lajista!! 

Salliin liittyen vielä, viimeviikolla Esa mittas koiran ja tuloksena medi. Olemme siis aloittaneet 40cm rimojen yli menemisen. Ei ole ongelmaa. Hyppytekniikka on hyvä! 
Viimeviikolla alkoi Sallin osalta myös HAUn eskarihuippis treenit, jossa kouluttaa Ville ja Nina. Ihan sika ihanaa ollut! Eilen oli treenit ja Salli teki ekaa kertaa erilaisia keppikulmia. Hienosti toimi ja ohjaus treeni meni kans loistavasti. Tulee huomattua, että teen radalla ohjauksia, joita koira ei ole koskaan tehnyt. Täydellisiä pätkiä!! 

siitä kasvoi iso tyttö!

Ens viikonloppuna matkataan Viroon Rakveren kakspäiväiseen näyttelyyn Hellun kanssa. Lauantaina on joku puolalainen ja sunnuntaina virolainen tuomari. 4 perroa yhteensä. Hellu on turkillisesti hyvässä kunnossa. 
Ilmoitin myös Hellun perjantaillle messariin portugalilaiselle ja Onin sunnuntaille, kun oli belgialainen tuomari. Hurjaa rahastusta, mutta olipahjan tuomarit, joille haluan koirat viedä. Nää "oman maan tuomarit" on sellaisia, joille vien. Voi jopa muutakin, kuin EH:n saada.

Seuraavat aksakisat on sitten Sallille 16.11 Turussa!!
Muut menee varmaan sitten vasta HAUlle.

Kommentit