viikko hurahti menemällä

Olipahan taas mennyt viikko treeniä täynnä, vaikka tuntui ettei mitään tehnytkään!

 Kuva Inka T. 

Viime viikolla käytiin tekee Vuosaaressa kenraalitreenit Cappen luona.
Salli lähti ekaan dummy.noutoon ihan täydellisesti. Sen jälkeen iski "paska-fiilis" kun yhden linnun nouti - minäpä en tota enää nouda!
Maanoutoja siis Pornaisten pellolla hakukuviolla höystettynä. Jos maistui dummyt taas!

...
 
Keskiviikkona kävin HAUlla kouluttamassa. Oni sai pikkupätkää aksaa lisänä.
Lauantai olikin Onin "hemmottelupäivä": Lotta (treenikaverini Porsk:lta) laittoi Onin takajalkaa kaksi iilimatoa!

 
hoito kesti noin. 15min. Eniten aikaa meni "esivalmisteluihin"; matoja varten Onin jalka trimmattiin, madot tungettiin ruiskuun ja odoteltiin että tarrautuvat kiinni.
Lotan teksti mun fb-seinältä:
"hoidon aikana iilimato imee itseensä verta ja pumppaa samalla hoidettavaan useita luonnollisia lääkeaineita sylkensä mukana. Näitä on mm. hirudiini, kaliini ja hyaluronihappo HA. Hirudoterapialla voidaan hoitaa mm. jänne- ja nivelvaivoja, niveltulehduksia, nivelrikkoa, haavoja, turvotuksia, poistaa tukkeutumia suonista, laajentaa verisuonia, lisätä liikkuvuutta ja parantaa aineenvaihduntaa. Syljessä esiintyvillä aineilla otaksutaan olevan myös antibioottisia vaikutuksia. Helpottavat myös kipua ja edistävät paranemista."
Jälkikäteen "verta" (lue: kuona-aineet) valui ulos n.5h verran ja nyt paikkoja koristaa kaksi rupea.
Uusinta kierros otetaan vielä. 

...
Lauantai-illasta otettiin Heikin kanssa pihakierros eli agiltiyä ja tokoa.
Sain Tiinalta Jokun vanhat ohjatut noutokapulat. Ihan hyvä, kun oman kapulan nostin maasta-se meni kolmeen osaa. Jahas. Ehkä erikeeper-liima olis paikallaan :D

Oni:
 
Kaikkein parasta antia oli kuitenkin Sallin työskentely maailman pahimman häiriötekijän seurassa....Oton!
Zeta istumisessa ja maahanmenossa Otto pyöri ympärillä: pomppi, heitti palloa, tanssi ym ym. Salli tapitti ja teki töitä! Ihana Salli ja super ihana Otto.
 ...maanmainio rasavilli oikea Vaahteranmäen Eemeli...ja ihana sellainen <3

Tänään olisi vuorossa HAU treenit. Sitä ennen Otto pääse dummy heittäjäksi sillä huomenna olisi mahdollisuus vesityökokeessa 3p. Sain Tiinalta viimeksi varmuuden vuoksi tavinkin matkaan. Timpan näin ja sain lisää tipuja. Tuomarinkin tapasin: hän lupasi lisätä pisteitä jos pimenvässä Vuosaaraaren illassa käyn itse linnut uimassa rantaan :) Bikinit messiin!!


Kommentit