Siirry pääsisältöön

viikko hurahti menemällä

Olipahan taas mennyt viikko treeniä täynnä, vaikka tuntui ettei mitään tehnytkään!

 Kuva Inka T. 

Viime viikolla käytiin tekee Vuosaaressa kenraalitreenit Cappen luona.
Salli lähti ekaan dummy.noutoon ihan täydellisesti. Sen jälkeen iski "paska-fiilis" kun yhden linnun nouti - minäpä en tota enää nouda!
Maanoutoja siis Pornaisten pellolla hakukuviolla höystettynä. Jos maistui dummyt taas!

...
 
Keskiviikkona kävin HAUlla kouluttamassa. Oni sai pikkupätkää aksaa lisänä.
Lauantai olikin Onin "hemmottelupäivä": Lotta (treenikaverini Porsk:lta) laittoi Onin takajalkaa kaksi iilimatoa!

 
hoito kesti noin. 15min. Eniten aikaa meni "esivalmisteluihin"; matoja varten Onin jalka trimmattiin, madot tungettiin ruiskuun ja odoteltiin että tarrautuvat kiinni.
Lotan teksti mun fb-seinältä:
"hoidon aikana iilimato imee itseensä verta ja pumppaa samalla hoidettavaan useita luonnollisia lääkeaineita sylkensä mukana. Näitä on mm. hirudiini, kaliini ja hyaluronihappo HA. Hirudoterapialla voidaan hoitaa mm. jänne- ja nivelvaivoja, niveltulehduksia, nivelrikkoa, haavoja, turvotuksia, poistaa tukkeutumia suonista, laajentaa verisuonia, lisätä liikkuvuutta ja parantaa aineenvaihduntaa. Syljessä esiintyvillä aineilla otaksutaan olevan myös antibioottisia vaikutuksia. Helpottavat myös kipua ja edistävät paranemista."
Jälkikäteen "verta" (lue: kuona-aineet) valui ulos n.5h verran ja nyt paikkoja koristaa kaksi rupea.
Uusinta kierros otetaan vielä. 

...
Lauantai-illasta otettiin Heikin kanssa pihakierros eli agiltiyä ja tokoa.
Sain Tiinalta Jokun vanhat ohjatut noutokapulat. Ihan hyvä, kun oman kapulan nostin maasta-se meni kolmeen osaa. Jahas. Ehkä erikeeper-liima olis paikallaan :D

Oni:
 
Kaikkein parasta antia oli kuitenkin Sallin työskentely maailman pahimman häiriötekijän seurassa....Oton!
Zeta istumisessa ja maahanmenossa Otto pyöri ympärillä: pomppi, heitti palloa, tanssi ym ym. Salli tapitti ja teki töitä! Ihana Salli ja super ihana Otto.
 ...maanmainio rasavilli oikea Vaahteranmäen Eemeli...ja ihana sellainen <3

Tänään olisi vuorossa HAU treenit. Sitä ennen Otto pääse dummy heittäjäksi sillä huomenna olisi mahdollisuus vesityökokeessa 3p. Sain Tiinalta viimeksi varmuuden vuoksi tavinkin matkaan. Timpan näin ja sain lisää tipuja. Tuomarinkin tapasin: hän lupasi lisätä pisteitä jos pimenvässä Vuosaaraaren illassa käyn itse linnut uimassa rantaan :) Bikinit messiin!!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Taas se kävi pari viikkoa takaperin! Käytiin autokaupoilla Heikin kanssa. Tai Heikki kävi. Mua ei kiinnosta, kuin takakontti. Kuka nyt koeajoa tarvitsisi tai peruutustutkaa.
Autokauppiaat katsovat aina kieroon, kun kertovat autoista ja kyselevät koeajoa, johon aina totean: riittää kun näytät takakontin.

Tässäpä siis autopäivitys koira- ja lapsiperheelle

Meidän perhe on autojen suurkuluttajia.
Autohan on maailman paskin sijoitus ja me olemme autokauppiaan unelmia. Usein ja aina ostamassa ja uudempaan vaihtamassa.

Vuodessa saamme helposti kulumaan 40 000kilometriä. Paljon maantie- ja kaupunkiajoa, vaikka työmatkat molemmilla alle 15km/suunta. Soratietä, mutaa ja paskaa.
Paljon (isoja) koiria, lapsia, tavaraa, rattaita, marsuja ym. Koiria ei takapenkille ja koirille häkit/veräjät ym. Niistä kertyy siis tarvelistaa autoille.


Mun eka auto oli joskus -2009 iskän ostama Fiat Punto 
Iskäl tais mennä hermot, kun aina oli kinumassa kyytiä tai valitin kuinka en Puu-Käpylästä päässyt mihinkään. Äi…

Tuliko tästä liian hifistelyä??

tämä teksti kirjoitetu täysin omilla mielipiteillä ja ajatuksilla

Agility on muuttunut vuosikymmenen aikana eikä vanhassa agilityssä voi enää olla, pakko mennä eteenpäin ja kulkea valtavirran mukana. Ohjaukset ja tavat ohjata ovat muuttuneet ja koirien esteosaaminen on tullut tärkeäksi osaksi. Oli osaltaan mielenkiintoista seurata agilityn mm-kisoja Turussa ja huomata maiden välisiä eroja. Saksa oli ihan omaa luokkaa ja Suomi jäi agilitymaailman kärjestä.

Heikki siirsi hetkellisesti Hiilin mulle. Hiililtä puuttuu joitakin perustaitoja ja näiden taitojen vahvistaminen on nyt siis mun heiniä.
Rakennettavien koirien myötä, Hiilin lisäksi Ookke, olen käynyt muutamia kertoja ulkopuolisilla kouluttajille. On ollut mielenkiintoista huomata kouluttajien ajatuksista koirien perustaitojen rakentamisesta. Mielenkiintoisinta on kuitenkin nähdä muiden koirien treenaamista. Miten ihmiset rakentavat kokonaisuutta, jonka ajatuksena on viedä huipulle.


Olen aina ollut sitämieltä, että koiran kouluttami…

Mitäs me sitten?

Tapahtui mielenkiintoisia asioita. Tuli korona ja peruttiin tapahtumat. Kalenteri tyhjeni normaalista arkielämästä, kuten jääkiekosta, mutta niin tyhjeni koiraharrastamisestakin. Todella harmi. Meiltä jäi useat kivat kisat välistä, sillä tämä olisi ollut Sallille ensimmäinen kokonainen kausi. Melkein joka vuosi viimeisten vuosien aikana on ollut rikkonainen pentujen takia. Tälläiselle nyt vain ei voi mitään. 
Koronan takia peruuntui luultavimmin myös meidän kevään näyttelyt, jotka kerkesin ilmoittamaan. Olin laittanut ilmon menemään Saimaalle, Ouluun sekä Hyvinkäälle - ihan vain hyvien tuomareiden takia. Nyt nekin peruuntuivat. 
Stiili teki jonkun etukäteiskarman tähän, sillä pahin pelkoni koiran sairastumisesta kävi eilen perjantai 13.pvä toteen. Stiili sai vatsalaukun kiertymän, joka on hengenvaarallinen tila koiralle. 

Olen aina ollut todella varovainen isojen koirien syömisessä ja sen jälkeen liikkumisessa juuri kyseisen sairauden takia. Tiedän koiria, jotka eivät ole selviytyneet. N…