Agiltyä


On jo tuntunut, että lajin vaihto tullut tähän ohjaajaan. Agilityä ei ole näkynyt, kuin koulutusten parissa. Viime viikolla kuitenkin kävin Purinalla epistelemässä ja torstaina Onin kanssa virallisissa Porvoossa. Tuomarina oli slovakialainen Tomas Glababasna. Radat oli täysin erilaisia mitä täällä päin ollaan totuttu!! Radan pituuskin 196m lähenteli jopa maratoonia!! Normaalisti, kun 3-luokalla on n.140-160m 


Onille A-radalta: keinun alastulo, 5-rima, 13-okseririma, 15A-rima ja joku sen jälkeen olevista rimoista vielä. Hyvä ohjaus muuten, aika oli malikka Süsille (ohj.Marje P, EST) voittajalle 0,30sek. 


B-radalta saatiin A:n alastulo ja vika rima. Äh. Saakeli. Olisi ollut niin ylivoimainen voitto, kun kaikki ryssi keppivientiin!! Itse jäi A:n puolelle ja työnsin Onin putkeen. Aika taisi olla -9ja risat....4sekuntia muihin tuloksen tehneisiin. 

...

Maanantaina käytiin Purinalla juoksemassa kaikkien 3-luokkien koirien kanssa Tuomarina Siimes ja Savikko. Olipahan radat!! 

Siirin Siimeksen radan laitan tänne näkyviinkin.. A:n jälkeinen jaakotus on aika karsee ja ihmepelastuminen, jossa sitten myöhästyin pahasti valssista, josta rima alas. Mummo se jaksaa pinkoa. Jaakotus kaarroksessa meni aikaa hurjasti ja silti aika erotuksena voittajaan vain 3sek. 


Oni juoksi joka kerta A:n alla oleviin putkiin. Heheh!! 
Pitäisi varmaan treenailla myös kontakteja :D 
Hätä kuulemma teki kaikenlaista. 
Hellu tiputti 2C-riman, 7-riman ja 13-riman. 


Ulkona sitten Siirille sain (taas) yhden riman alas. 
Oni juoksi taas väärään päähän putkeen. Se vain livahti puomilta suoraan väärän päähän putkeen 5cm tilasta, hahah!!
 


 Hätä tiputti yhden riman ja teki kepit tuplasti.
Hellu taisi tiputtaa myös riman. 

Huonosta tulostasosta kuitenkin oli äärettömän ihana kisata. Muutama tavoite oli laitettava: Onin kontaktit kuntoon ja Siirille lisää kisoja :D
Metsälajeihin taas vaihdan...
Siiri sai 16.7. mejä paikka!! Niitähän valuu ihan urakalla!! 

Kommentit