Kokeita, ei kisoja


Jotain mulle on käynyt. En edes muista milloin viimeksi olen katsonut sagi:n kalenteria. Sen sijaan Kennelliiton tapahtumakalenteri on hyvinkin tuttu!! Sähköpostirumba on tuottanut myös hieman tulosta: keskiviikkona Sallilla taipparit Laitilassa, ensiviikolla Siirillä Tammelassa mejä-koe ja heinäkuun lopulla Sallilla Tampereella vesityökoe. Aika hurjaa!! 

....

Olenko mä tehnyt jotain näiden eteen? 
Olen! Anjalta kävin hakee riistapukin, joka seurassa sitten kävin Keravan joella. Kaikki meni hyvin, siis pukin nouto, mutta sitten testarin isolla (n.2kg) dummylla. Ai karseeta! Dummy päätyi takaisin rantaan, mutta dummy painoi Sallin mutaan jumiin. Jouduin ekaks pelastaa Sallin ja sitten jumituin itse mutaliejuun!!
Päivitin tästä meidän nolosta dummy-noudosta FB:n ja sen jälkeen Tiina linkitti tekstiä kahluuhousujen ostosta!! Hhehehehe!! Koomista.
Tiinan teksti tosin liittyi vesityökokeeseen. Loistavaa tekstiä, josta moni kohta ei olisi etukäteen tullut mieleen. Yks kohta oli:  Kahlattaessa kainaloita myöten pehmeäpohjaisessa kaislikossa, on lihaskramppien vaara erittäin suuri, jos lähtee äkkiseltään tällaiseen maastoon. Tilanteessa, jossa jalka äkkiä painuukin syvälle toisen jäädessä koukkuun, voivat koukkuun jääneen jalan lihakset krampata voimakkaasti. 

eli siis kahluuhousuja ostamaan. 
Toki, en ollut koskaan ajatellut tarkemmin kaislikon haastavuutta pikkukoiralle. Kuinka riista suussa joutuu koira rämpimään kaislikossa. Vaatii taitoa & osaamista. Kaislikkoon tie vie!!

Samaisille mutaan vajoamisreissulla tein hakukuviota "uudella tekniikalla" - lisäsin tennispallon. Oikeaa, vasenta. Koiran työskennellessä vastakkaisessa suunnassa, viskasin vaivihkaa pallon toiselle puolelle. Salli oli ihan fileissä, kun teki hakua ja tajusi pallon olevan hollilla. Koiran nenän käyttö on jotenkin sympaattista. Karmee nuuskutus alkaa, kun alkaa haju tulee nenään ja häntä vipattaa ääretöntä vauhtia! Ihana <3 


Juhannus vietettiin Tammelassa. Kuvan kuvaa ei tullut otettua, kun koko kamera jäi kotiin!! Voi masentavuus!! Nukuttiin tehokkaasti koko porukka!! Koirat päästin pihalle klo 7.00 ja tulivat sisään 12.00 aikaan, jonka jälkeen vedettiin 3h päikkärit koko jengi. 15.00 menivät taas ulos ja tulivat sisäään vasta iltasaunan jälkeen. Olin ihan fileis koirista, jotka pysyivät aitaamattomalla pihalla (naapurin uros colliesta ja mökkinaapureista huolimatta) koko ajan!! Tonttia reunustaa vain kuvassa näkyvät orapihlaja-aita sekä puinen risuaita. Ihania koiria!! 

Oikein hyvää viikkoa ja alkaavaa heinäkuuta!!

Kommentit