Treeniviikko

Koiramaista elämää vietetty taas mennyt viikko. 
Tänään jatketaan Onin kanssa vielä Citybelgien kisoilla ja huomenna PORSKn kouluttamisen tiimoilla. 

Viime viikonloppu vierähti Viron maalla kisaten. 
Tuloksilla ei todellakaan hehkutetella. Mitä enenmmän kisaa Suomessa, sen enemmän kaipaa myös muiden maiden kisoilta vastaavaa. Kisapaikka mahtava, mutta itse kisa-alue aivan kamala, erityisesti Onille. Lähtö-, että maalialue oli todella kiihkeä, joka ei sovi Onille ollenkaan. Kaikki kisaajat koirineen ahtautuneet (Virossahan ei ole tapana pitää koiria autossa) 3x15m tilalle, jossa siis myös lähtö ja maali. Onihan tästä kärsi. 
Hyllyjä huonosta ohjauksesta (paha mieli aina kun eka rima tuli alas tai kielto). Siirille yksi nolla ja 3 vitosta. Ajat olivat todella hyviä! Pääsi jopa Nyberghin Lordin aikaan hypärillä!!! 

 


Maanantaina Salli aloitti HAUn tokoryhmäs. Tehtiin paikkamakuuta että EVL:ää mukautettuna. Luoksetulon stoppeja, kaukoja ja ruutua. Lisäks perusseuruuta. Halusin tähän kimppikseen mukaan, että saan treenattua Sallille tokoa myös agilityhallissa ja hyvää häiriö treeniä. Salli ihan huikea....kuten aina. 
Metsästys treenit on jotenkin ihan jääny nyt. Pitäisi ottaa niskasta kiinni ja lähteä treenailemaan. 
Yksin se vain on aika tylsää. 

Agilityä kuitenkin tehty. Otto aloitti vesirokon mennellä viikolla, joten kävin Minnan kanssa treenailemassa aamupäivästä. Samalla tuli Sallille korkattua ulkotreenit. 

 

Pikkukoilasta saatiin lisäksi myös aksakuvia: 

     




Käytiin Oton ja pikkukoirien kanssa perjantai aamusta Purinalla. Tässäpä Sallin tekemä ratapohja. AI, että se on magee!! Ihanasti hakee myös jo esteitä. Kepit tekee täysin verkoilla. Teki myös aivan mahtavan A:n alastulon. Sillä on ollut vaikeuksia hakea A:n alastuloa, kun tulee niin vauhdilla. Nyt sekin on kunnossa!!


Onin kanssa kävin kuluneella viikolla kahdesti Savikon luona, kuten myös viimeviikolla. Seppo teki muhun valaistumisen ohjaamisen suhteen!! Kolmiulotteinen katse ohjauksissa on avain mun ohjaamiseen. Katsotaan tänään, että toimiiko se!! Tässäpä radat. Punaisella pohjalla oleva on erirata. 

 

 

Siiri pääsi perjantaina myös Purinalle. Ollut oikein huono omatunto Siirin takia. Nyt kisoja tulemaan, niin pysytään kunnossa SM-kisoihin. Ollaan nyt saatu myös kontreettisesti se toinen laji, sillä sain mejä-paikan 4.5 kokeeseen!! IIIKK!! Vettä satanut viikolla, joten treenijälkeä en ole päässyt tekemään, kunnes tänään menen!! 

Perjantain Purinan rata Siirille. 

 

 

 

Oikein hyvää viikonloppua teille kaikille!! 
Pitäkäähän koirista huolta ja varokaa metsässä heräileviä kyitä. 








Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Koira- ja lapsiperheen auto

Elämän päiväkirja

Tuliko tästä liian hifistelyä??