Pitkästä aikaa

 
Pitkästä aikaa taas terveiset.
Oma kone ei meinaa näppäimillä toimia senttiäkään, joten työaika pitää tähän käyttää.
Blogikirjoitus siis lyhyeksi jää.
 
Meille kuuluu hyvää.
Pääsiäisenä pääsee pitkästä aikaa kisaamaan. Siiri starttaa perjantaina pari iltakisaa ATD:llä ja Oni kilpailee 3 rataa HAU:lla sunnuntaina. Lauantai ja maanantai onkin sitten pyhitetty muille koirille.
 
Olen tosissaan Sallia viemässä tokokisoihin huhti/toukokuussa mikäli kisakuntoon vain saan. Salli nauttii äärettömästi tokoilusta - kuten myös (yllätys yllätys) minä. Olen ihastunut Sallin myötä tokoiluun entisestään. Sallia on äärettömän ihana kouluttaa!! Oppii ja sisäistää asioita todella vauhdilla. Salli on selkeästi once i a lifetime koira. Vaikka kyseessä on käyttis, niin voisin jopa sanoa, että harva käyttis on tätä luokkaa.
 
Metsästystä olen treenaillut. Tehty pillillä pysähtymisiä ja normaalia daminoutoa.
Kehittyy tässäkin! Aksassa tekee jo kokonaisia kontakteja ja helposti hakee esteitä. Keppejä teen edelleen verkoilla, mutta käsiavullakin pujottelee - ilman verkkoja siis. Äärettömän ihana!!
 
Sallin luonne on muuttunut hieman.
Sallista on tullut sellainen "pusi pusi" koira joka änkeää syliin ja rojahtaa romuluisena siihen :)
Istuit sitten missä vain; sohvalla tai lattialla - löydät Sallin sylistä.
Ja aina sillä on "the spanieli ilme"
 
Siiriltä löysin patin pari vko:a takaperin. Kyseessä (toivottavasti) rasvapatti, joksikin Kati pattia epäili. Liian "muikelo" neulanäytteeksi, joten seurailen. Muuten Siiri voinut hyvin ja treenaillutkin jonkinverran. Hirveäesti en enää 10-vuotiasta treenauta.
 
Pölkien kanssa on tehty aksaa ja pk:ta. Kotiin päästessä lataan muutamat videot tänne aksasta.
Tuli viime keskiviikon HAUn treeneissäkin avauduttua agilitystä aika urakalla. On ollut henkisesti vaikeaa Onin kanssa. Jospa tämä tästä ja agility maistuisi taas agilitylle.
 
...
 
Mitäs me muuta?
Kevät on suunniteltu taas ihan tupaten täyteen, kuten myös jo kesää. Yritän Siirille mejäuraa korkkaa ja aloitankin sen toukokuussa muutamalla kisalla. Pohjoisen reissua tulossa, jonka aikana pääsisi sitten myös moikkaamaan Sallin sisaruksia ja äiti & isi koilaa toki myös!!
 
Mökkeilyt jääneet tosi vähille. Ahistaakin koirien puolesta. Pitää jostain rutistaa vko-loppu mökkeilylle nyt ihan tosissaan!! Kevät onneks tekee tuloaan, niin saa oltua ulkona!!
 
Oikein mukavaa pääsiäistä kaikille lukijoille!!
 
 
 

Kommentit