treeni vko52+1

 

Olipahan viimeinen vuoden 2012 viikko!!
Joululomaa ei tässä perheessä sen kummemmin vietetty, vain pakolliset vapaat. Mun piti treenailla urakalla pyhinä, mutta pääsin sängyn pohjan tapaniksi ja makasin siellä.

...

Torstaina käytiin Heikin kanssa porsk:n hallilla tekemässä pikkutreeniä.
Sallille tein kaikennäköistä kivaa!!
Tässäpä rata kivaa...Tässäpä kontakti kivaa:Salli kehittyy sikana agility koirana. Teki keinua myös ekaa kertaa ja uskaliaisuutta löytyy.

....

Perjantaina kävin Minnan & aussien kanssa treenailemassa tokoa.
Asettelin itselleni (ja koirilleni) uusia tavoitteita ja päätin toko temppuilut lopettaa ja panostaa pk-tokoon. Onille muistuttelin pk-seuruuta. Tuntuu valahtavan helposti toko seuruuseen, joten tiiviyttä tarvitaan!! Hätälle tein enemmänkin asennon parantamista.

...

Lauantaina ajoin Onin kanssa karseessa sumussa Somerolle Tuijan & Peten pitämään paimennustreeniin. Onin kanssa olen lampaita pyöritellyt viimeksi äitiyslomalle jäädessä. Toimi ihan käsittämättömän hyvin!! Alkukankeutta tietysti...Onille tyypillistä uudessa paikassa. Treenipaikkana vielä todella pimeä maneesi tyylinen halli, jossa heinä pohja. Tästä, kun Oni selvisi; alkoi lampaat liikkua ja hienoja pysäytyksiäkin tehtiin. Uutena asiana lähdettiin kokeilemaan hakukaaria. Toimi ihan loistavasti!!
Onin kanssa treenailtiin pariin otteeseen ja varattiin seuraava paimennuspäivä 17.2.

...

Sunnuntaina HIM:n lauantaisen keikan jälkeen ja 3h yöunien jälkeen ajoin Vuokkosille kisaamaan Sami Torpan radoille. Enpä muista, että oltain menty niin vauhdilla ja isoilla etenemillä 3-luokan radoilla. Ei sen puoleen, että olisi ollut helppoa, et asennetta piti olla.
Ekal radal tää asenne oli niin poissa. Rimat tippui sujuvasti järjestyksessä 1-2-3-5-6-7 ja yks kielto. Ai kamala!!! Kakkosradal A/putki hässäkäs koira pamautti A:lle putken sijaan. Kolmas rata olikin hyvä! Puomin ylösmenolle vain virhe. Tässäpä kyseinen rata.Olin ihan tyytyväinen itseeni. Viimeinen rata aseteeltaan ehdottomasti paras!!

...

Uudenvuoden päivänä ajeltiin Oton kansa uuden seuramma, Helsingin Agilityurheilijoiden hallille Siirin ja Sallin kanssa. Siiri oli ihan ihmeissää uudesta hallista. Sallille tein verkoilla keppejä, että radan pätkää!! Paljon oli hajuja (Purinan pohjahan on kuin vessapaperia rikottu tonneittain), kuten hiiriä, mutta hienosti meni!!

vanha otos Turusta, V-P Suuronen kuvaajana
huomaa, että kisaajalla on hieman kylmä...
 

Keskiviikkona käytiin Esan, Outin ja Heikin kanssa Purinalla treenaamassa. Onille perusrataa. Kontaktit tuotti hankaluuksi. Muuten jees!!
Tänään Salli ja Siiri pääsee porsk:lle.

Kommentit